REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
K. ir D. Zvonkai su vaikais (nuotr. Dobiliuko foto)

Dainininkė Katažina Zvonkuvienė ir jos vyras kompozitorius Deivydas Zvonkus su dvynukais Kornelija ir Donatu atostogas leido Lietuvoje. Moteris pasakojo, kad jų poilsis buvo itin ramus, tačiau su didžiausiu kuriozu susidūrė tada, kuomet vyko į kurortą. 

11

Dainininkė Katažina Zvonkuvienė ir jos vyras kompozitorius Deivydas Zvonkus su dvynukais Kornelija ir Donatu atostogas leido Lietuvoje. Moteris pasakojo, kad jų poilsis buvo itin ramus, tačiau su didžiausiu kuriozu susidūrė tada, kuomet vyko į kurortą. 

REKLAMA

K. Zvonkuvienė kalbėdama apie poilsio oazę tikino, kad Preila yra tobulas pasirinkimas šeimoms, kurios nori atokiau pabūti nuo žmonių.

Atlikėja su savo šeima norėjo pabėgti nuo greito gyvenimo ritmo, todėl vasaros atostogas nusprendė praleisti ramiai.

„Šią vasarą su šeima atostogavome Preiloje. Čia pasirinkome praleisti atostogas, nes buvome anksčiau apsilankę anksčiau, per Deivydo gimtadienį. Mums ten labai patiko. Kadangi mūsų bičiulis turi apartamentus, kurie yra labai jaukūs ir gražūs, supratome, kad norime čia atvykti su visa šeima.

Labai ramu, jauku, miela ir gražu – tikra poilsio oazė. Dabar su vaikais vengiame triukšmingų vietų, kadangi mūsų gyvenime to triukšmo ir pramogų ir taip yra labai daug. Mes gyvename tokiame chaotiškame stiliuje, nes abu su vyru esame meno žmonės. Muzikos dėka, gyvenime dažnai patriukšmaujame“, – pasakojo K. Zvonkuvienė.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris neslėpė, kad dar jaučia baimę vykti į užsienį, todėl nė neketino laisvų dienų praleisti užsienyje: „Pagalvojome, kad ir vaikams patiks. Norėjome pailsėti nuo žmonių, ir dabar toks metas, kuomet kažkur skristi ar važiuoti nėra itin rekomenduojama. Mes esame iš  tų žmonių, kurie galvoja, kad nereikia rizikuoti, ir galima pasinaudoti galimybe, jog ir mūsų šalyje yra daugybė gražių vietų. Šią vasarą Lietuvos kurortai yra perpildyti ir klesti. Labai dėl to džiaugiuosi.“

REKLAMA

Zvonkus apie lemtingą dieną, kada pasipiršo Katažinai:

Atlikėja neslėpė, kad iš tiesų kurorte kainos kiek ir šoktelėjo, tačiau viskas yra suprantama. „Verslininkai gal šiek tiek ir pakėlė kainas. Iš vienos pusės, tai yra gudrus jų žingsnis, tačiau tai yra natūralu. Kadangi yra paklausa, todėl ta kaina ir auga. Galiu pasakyti tą patį ir apie šou verslo atstovus. Vasaros sezonu ar Kalėdiniu sezonu ir mūsų įkainiai būna šiek tiek didesni. Man atrodo, kad taip yra visur. O žmonės visada liks nepatenkinti dėl kilstelėjusių kainų“, – apie pasikeitusias kainas sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Zvonkai atostogas praleisti pasirinko atokų kurortą, todėl kuriozinių situacijų ten nebuvo, tačiau vykdami į Preilą patyrė didelį šoką.

„Kuriozinę situaciją teko patirti tada, kai vykome automobiliu atostogauti. Gandras atsitrenkė į automobilio langą. Buvo ir šokas, ir išgąstis. Didžiausias šokas buvo Deivydui, nes jis vairavo automobilį. Ačiū Dievui, kad viskas baigėsi gerai. O didžiausias nepatogumas buvo tas, kad mes mėnesiui laiko likome be automobilio. Saugiai grįžome, tačiau ilgai laukėme stiklo. Tik prieš kelias dienas jį įdėjo. Nepaisant to, visos atostogos praėjo puikiai, ramiai. Važiavome su dviračiais iki Nidos. Viskas buvo tobula. Dabar suprantu, kas yra tikrasis poilsis“, – sakė dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Katažina su Deivydu augina dvynukus, todėl natūralu, kad pramogas reikia planuoti tokias, kokios tiktų visiems šeimos nariams. Anot atlikėjos, jiems puikiai sekasi rasti kompromisus.

„Visada būna taip, kad vaikai kažko nori, tačiau jiems to neleidžiame. Džiaugiuosi, kad mūsų vaikai prisitaiko. Anksčiau buvo ožiukų sezonas, kuomet jiems buvo apie 3 metus. Dabar viskas vyksta susitarimo būdu. Jeigu jie kažko nori, bet dabar negalime to padaryti,  pasakome, kad pabandome tai padaryti rytoj. Ieškome alternatyvų. Jie viską priima. 

Pramogas organizuojame pagal vaikus, orą ir galimybes. Broliui labai patinka suptis, tad jeigu būna geras oras, važiuojame pasisupti. Kornelija supranta, kad jam nepatinka būti tarp žmonių ir perdėtas dėmesys, todėl ieškome atokesnių vietų. Jeigu sugalvojame, kad norime papietauti prie marių, tačiau sūnui nepatinka būti tarp daugybės žmonių, tai pasirenkame staliuką kur nors giliau, atokiau. Viskas vyksta draugiškai“, – šypteli pašnekovė.

REKLAMA

Baigdama pokalbį apie vasaros atostogas bei pandemiją, Katažina teigė, kad pandemija nė kiek nesujaukė planų.

„Vasarą mes dažniausiai niekur neskrendame. Pandemija, galbūt, sujaukė tik mano gimtadienio planus, nes turėjome kitokių. Dažniausiai gegužės mėnesį planuojame kokius nors skrydžius. Dažniausiai jie būna prieš vasaros darbus. Šią vasarą daug laiko leidžiu su šeima. Man labai patinka. Ši vasara bus kitokia. Iš pradžių jaudinausi dėl to, bet paskui supratau, kad tai yra duotas Dievo ženklas, kad reikia būti su šeima ir laiką išnaudoti maksimaliai. Ši vasara – šeimos vasara. 

Rugpjūčio mėnuo nusimato šiek tiek darbingesnis. Planuojame dar pasisėdėjimus su šeima, sese bei jos vaikais, artimiausiais draugais. Norisi kiek įmanoma daugiau pabūti lauke, pasikepti mėsytės“, – šypteli atlikėja.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų