REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Žvaigždės, kurios negali pakęsti viena kitos (tv3.lt fotomontažas)

Sutikite – kartais visi taip įsijaučiame į filmus ir jų herojų gyvenimus, kad patikime, jog jie, tikriausiai, ir realiame gyvenime vieni kitiems jaučia stiprius ryšius.

8

Sutikite – kartais visi taip įsijaučiame į filmus ir jų herojų gyvenimus, kad patikime, jog jie, tikriausiai, ir realiame gyvenime vieni kitiems jaučia stiprius ryšius.

REKLAMA

Vis dėlto realybė dažnai yra kitokia – pateikiame sąrašą atvejų, kai geriausius draugus ar įsimylėjelius vaidinę aktoriai iš tiesų už filmavimo aikštelės ribų nė negalėjo vienas į kitą pažvelgti.

1. Dakota Johnson ir Jamie Dornan

 

Nepaisant to, kad abu vaidino porą itin seksualioje trilogijoje „50 pilkų atspalvių“, iš tiesų šie aktoriai vos galėjo kartu išbūti filmavimo aikštelėje. Ir nors tuo patikėti gerbėjams iš pradžių buvo sunku, vėliau gerbėjai taip pat patikėjo – juk J. Dornaną suvaidinti kitose filmų dalyse įkalbinėti reikėjo labai ilgą laiką…

2. Ryanas Goslingas ir Rachel McAdams

 

Tikriausiai visi žino, jog romantiškoje juostoje „The Notebook“ suvaidinusi pora vėliau vienas kitam romantiškus jausmus puoselėjo ir realiame gyvenime, tačiau filmavimo aikštelėje bendrą kalbą jiems rasti buvo nelengva. 

REKLAMA
REKLAMA

Kaip užsienio žiniasklaidai pasakojo filmo režisierius, vienąkart jiems netgi teko stabdyti scenos filmavimą, kad abu aktoriai galėtų savo santykius išsiaiškinti privačiai. „Tą dieną jie ypač nesutarė. Nors aplink stovėjo 150 žmonių, Ryanas priėjo prie manęs ir pasakė: „Nickai, gal galėtum ją pašalinti ir galėtum pakviesti kitą aktorę? Aš negaliu. Su ja dirbti aš nebegaliu. Aš nieko iš to negaunu“, – atvirai sakė aktorius.

REKLAMA

Galiausiai, abu nuvesti į specialų kambariuką, jiedu ėmė vienas ant kito šaukti. Tačiau po to, kaip prisiminė režisierius, viskas ėmė gerėti. „Manau, kad Ryanas gerbė ją už tai, kad ji pakovojo už savo vaidmenį, o ji džiaugėsi, kad dabar galės atsiskleisti“, – pridėjo jis.

3. Claire Danes ir Leonardo DiCaprio

Claire ir Leo vaidino įsimylėjelius juostoje „Romeo ir Džliujeta“, tačiau realiame gyvenime jų santykiai romantiškų nė kiek neprisiminė. Teigiama, kad C. Danes vengė Leo kiekviename žingsnyje. Anot užsienio žiniasklaidos, moteriai nepatiko aktoriaus juokeliai filmavimų metų, o galiausiai, prie kitų žmonių, ši jį išvadino mažvaikiu.

REKLAMA
REKLAMA

4. Sarah Jessica Parker ir Kim Catrall

 

Moterų dievinamoje juostoje „Seksas ir mietsas“ S. J. Parker ir K. Catrall vaidina geriausias drauges, vis dėlto iš tiesų jas būtų galima pavadinti net ir priešėmis. Pasirodo, kad nesantaika tarp jų įsiplieskė tada, kai Kim sužinojo, kad iš juostos Parker uždirbo kur kas daugiau pinigų, nei kiti. O štai S. J. Parker apie skandalą atsiliepė taip, kaip tai būtų padariusi serialo herojė Miranda: „Kartais žmonių jausmai nukenčia“.

5. Billas Murray ir Lucy Liu

 

Abu jie vaidino filme „Čarlio angelai“, tačiau pasirodo, kad siekdamas užpildyti laisvą nuo filmavimų laiką, B. Murray nuolat erzinavo Lucy sakydamas, jog ši nemoka vaidinti. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienąkart jis sustabdė sceną ir pažiūrėjęs į Drew Barrymore pasakė, kad puikiai supranta, kodėl ji yra aikštelėje. Vėliau pridėjo, kad supranta ir Cameron Diaz talentą. O štai pažvelgęs į Lucy išrėžė, kad neturi nė menkiausios idėjos, kodėl ir ji yra aikštelėje, mat vaidinti nesugeba. Teigiama, kad tai išgirdusi žvaigždė ėmė smūgiuoti Billą. 

6. Harrisonas Fordas ir Joshas Hartnettas

Anot užsienio žiniasklaidos, abu aktoriai viso filmavimo metu nėkart neužmezgė akių kontakto, kol filmavosi juostoje „Hollywood Homicide“, o vėliau Harrisonas jaunesnį aktorių išvadino „panku“. Šis, savo ruožtu, drąsiai rėžė, kad Fordas – tikras senis.

REKLAMA

7. Julia Roberts ir Nickas Nolte

Abu aktoriai vaidino įsimylėjelius filme „I Love Trouble“, tačiau išjungus kameras vienas kito nekentė. Teigiama, kad J. Roberts įžeidinėjo partnerį kiekvieną kartą, kai tik gaudavo tam progą.

8. Terry Hatcher ir Marcia Cross

 

Artimas drauges seriale „Nusivylusios namų šeimininkės“ suvaidinusios aktorės iš tiesų draugėmis tikrai nebuvo. „Vanity Fair“ fotosesijos metu M. Cross negalėjo atleisti T. Hatcher, kad būtent ši tapo centrine figūra. 

9. Charlie Sheen ir Selma Blair

Pasirodo, kad būtent Ch. Sheen pasidarbavo, kad S. Blair būtų atleista iš juostos „Anger Management“ po to, kai ji apskundė jo darbo etiką. Aktorė būtent iš Charlie sužinojo, kad neteko darbo, negana to, jis tai padarė su keiksmais.

REKLAMA

10. Dwayne’as Johnsonas ir Vinas Dieselis

 

„Fast and Furious“ žvaigždės vienas kito tiesiog negalėjo pakęsti. 2016 metais D. Johnsonas savo „Instagram“ yra rašęs apie tai, kaip neprofesionaliai Vinas elgėsi viso filmavimo metu. 

Kaip vėliau paaiškėjo, jie nesutarė taip stipriai, kad nė viena scena, kurioje jie matomi kartu, iš tiesų nebuvo filmuojama jiems vienu metu esant toje pačioje vietoje – taip atrodė tik dėl profesionalaus montavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų