REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Daugelis ko gero turi savo firminius šašlykų receptus, kuriais stebinate savo artimuosius. Bet aš linkusi ieškoti vis naujų ir naujų receptų. Šis marinatas labai skanus ir vertas dėmesio“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

„Daugelis ko gero turi savo firminius šašlykų receptus, kuriais stebinate savo artimuosius. Bet aš linkusi ieškoti vis naujų ir naujų receptų. Šis marinatas labai skanus ir vertas dėmesio“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

REKLAMA

Reikės: 500 g jautienos (naudojau veršieną);

Marinatui: 1 stiklinės raudonojo vyno (sauso ar pusiau sauso); 1 nedidelio smulkiai supjaustyto svogūno; 45 ml balzamiko acto; 0,5 a.š. druskos; 0,5 a.š. maltų juodųjų pipirų; 0,5 a.š. maltų česnako miltelių; 0,5 a.š. kajeno pipirų; 0,5 a.š. grūstų čili pipirų; 45 ml alyvuogių aliejaus.

Mėsą supjaustykite maždaug 2,5 cm gabalėliais. Dubenyje sumaišykite marinatui išvardintus ingridientus ir sudėkite mėsos gabalėlius. Marinuokite šaldytuve keletą valandų. Sumaukite gabalėlius ant iešmų ir kepkite.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų