REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
3_Deniza Marcinkevičiūtė, Jurga Anusauskienė, Karolis Murauskas

Plaukų stilistas Karolis Murauskas šią vasarą atrado naują pomėgį, kurio dėka jis gali daug laiko praleisti judėdamas gryname ore, rašoma pranešime spaudai.

7

Plaukų stilistas Karolis Murauskas šią vasarą atrado naują pomėgį, kurio dėka jis gali daug laiko praleisti judėdamas gryname ore, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Žinomas vyras taip susižavėjo lauko tenisu, jog kelis kartus per savaitę jam vykti treniruotis iš Kauno į Vilnių – vieni niekai.

„Visada norėjau išmokti žaisti tenisą, juolab bičiuliai nuolatos kviesdavo pažaisti. Tad tai buvo mano sena svajonė“, – sako žinomas kaunietis. K. Murauskas šaltuoju sezonu nuolatos treniruojasi sporto klube, dirba su treniruokliais, o vasarą vyrui norėjosi aktyvios veiklos po atviru dangumi.

Karolis teniso treniruotes lanko sostinės Vingio parko teniso aikštyne. Kartą jį čia besportuojantį išvydo bičiulė, žinoma fotografė Jurga Anusauskienė: taip gimė vasariška fotosesija. „Labai tikiuosi artimiausiu metu Jurgą pakviesti sužaisti ir teniso partiją“, – po fotosesijos sakė stilistas.

REKLAMA
REKLAMA

K. Murauską treniruoja profesionali teniso žaidėja Deniza Marcinkevičiūtė, Lietuvos moterų čempionatų nugalėtoja, tarptautinių turnyrų dalyvė. Karolis neslepia, jog su Deniza susipažino viename vakarėlyje, kuriame buvo susirinkę pramogų pasaulio atstovai.

REKLAMA

„Pastaruoju metu taip sutapo, kad draugai nuolat kviesdavo pažaisti lauko tenisą. Tam, kad galėčiau žaisti tenisą reikėjo turėti tam tikrų įgūdžių, kurių neturint žaidimas praktiškai yra neįmanomas, kitaip tariant žaisdamas nepajausi šios sporto šakos teikiamų malonumo akimirkų. Be to, įgūdžiai reikalingi ir tam, kad būtų galima išvengti nereikalingų sportinių traumų. Profesionalaus trenerio paieškos buvo nelengvos, norejosi surasti žmogų, kuris galėtų aiškiai ir suprantamai perteikti teniso teoriją ir praktiką“, – sako pašnekovas. 

REKLAMA
REKLAMA

Po kelių privačių treniruočių su D. Marcinkevičiūte vyrui tapo aišku, kad profesionalės turimi igūdžiai ir patirtis yra tikrai aukšto lygio. „Užsiėmimai su šia žaidėja – itin produktyvus ir naudingi,  leidžia greitai tobuleti“, –  įsitikinęs K. Murauskas.

D. Marcinkevičiūtė yra „Monte-Carlo Country Club“ narė. Tai –  gerai žinomas teniso klubas, turintis senas ir gilias tradicijas. Kiekvienais metais šiame klube vyksta „Rolex Monte Carlo Masters“ vyrų lauko teniso varžybos. Klubo nariai turi puikias galimybes ne tik stebėti prestižines varžybas, bet ir puikias sąlygas treniruotis. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų