REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena, kai bus nelengva priimti sprendimus. Šiandien jokiais būdais nedarykite to spontaniškai, verčiau viską apgalvokite, mat per skubėjimą galite padaryti skaudžių klaidų. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

Avinas

Pataupykite jėgas ir nesivelkite į jokius konfliktus arba avantiūras darbe, nes ambicijos bus blogos patarėjos. Galima patirti nemenkų nuostolių dėl patiklumo.

Tauras

Kuo anksčiau imsitės darbų, tuo daugiau laimėsite. Kad ir kuo užsiimsite, būkite atidesni smulkmenoms: dėl niekų gali sugriūti svarbus reikalas, sugesti santykiai su partneriais, kolegomis, mylimu asmeniu.

Dvyniai

Kad ir kas nutiktų, nesutrikite, nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių visai nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių ar sutuoktinio. Mokėjimas bendrauti, atjausti ir padėti kitiems šiandien pravers.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Padėtis nėra lengva, nes bus sunku suprasti, kuri blogybė didesnė. Kad to apskritai nereikėtų daryti, atidėkite šią problemą bent jau savaitgaliui, ir atsipalaiduokite: tai padės kitaip įvertinti situaciją.

REKLAMA

Liūtas

Šios dienos sėkmė nebus pastovi, tad neskubėkite nei džiaugtis, nei liūdėti. Daugiau nuveiksite, jei mažiau tikėsitės aplinkinių, ypač draugų, pagalbos. Nors patys irgi nepiktnaudžiaukite kito kantrybe nei dalykinių, nei meilės santykių srityje, nes galite likti vieni.

Mergelė

Pavojingas laikas karjerai, intrigantai, pavyduoliai nesnaus. Kas nors pasistengs rasti jūsų profesinių klaidų (anksčiau ar dabar padarytų) ir apie tai informuoti vadovą. Nesitikėkite nieko gero iš vadovybės ir venkite kreiptis su prašymais, pasiūlymais.

Svarstyklės

Netikėtumai neišvengiami, tad nesutrikite, kai pasirodys, kad kai kas nesilaiko susitarimo, išduoda ar net parduoda. Visiškai netinkama diena piniginiams, turto reikalams tvarkyti, kontraktams pasirašyti.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Galite būti verčiami apsispręsti neturėdami pakankamai informacijos bei garantijų. Bet jei turite gerą intuiciją, paisote ženklų, sapnų reikšmių, sugebėsite išvengti klaidų.

Šaulys

Viskas bus gerai, jei nepersistengsite: noras padaryti geriau šiandien itin pražūtingas. Nepriimkite svarbių sprendimų, susijusių su jūsų veikla, meile ar santuoka. Šiandien mažiau blaškykitės, venkite kategoriškų išvadų.

Ožiaragis

Apgaulingas metas: viską darysite tik iš geriausių paskatų, tačiau aplinkiniams atrodys kitaip. Nepykite ant jų, tik pasiūlykite rimtai pasikalbėti po kelių dienų. Būkite itin atidūs naudodamiesi kompiuteriais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Neskubėkite, nesiimkite didelių darbų. Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, šokiruoti, norite to ar ne, teks išvysti kitą medalio pusę. Būkite itin atsargūs tvarkydami piniginius reikalus.

Žuvys

Vargu ar pavyks teisingai apsispręsti, todėl nepasiduokite jokiems raginimams, spaudimui tiek darbe, tiek namie. Kol kas naudinga vilkinti situaciją: nieko neveikdami bent jau nieko neprarasite.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų