REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šešiametis berniukas vadinamas didvyriu – savo keturmetę sesę jis apsaugojo nuo šuns puolimo.

Šešiametis berniukas vadinamas didvyriu – savo keturmetę sesę jis apsaugojo nuo šuns puolimo.

REKLAMA

Bridgeris Walkeris (6) su sese buvo draugų namuose Vajominge, JAV, kai vienerių metų amžiaus vokiečių aviganio mišrūnas puolė namo kieme žaidžiančius vaikus. Net nedvejodamas Bridgeris iššoko priešais sesę, norėdamas ją apginti, ir šuo įkando jam į veidą, pasakoja vaikų tėvai.

Berniukui teko atlikti dvi valandas trukusią operaciją, kuriai prireikė daugiau nei 90 siūlių, pranešime spaudai sakė jo tėvai Robertas ir Teila Walkeriai. Dabar Bridgeris gydosi namie. Jo istorijai pasirodžius internete daugelis žmonių, įskaitant ir kai kurias garsenybes – Anne Hathaway bei Chrisą Evansą – gyrė Bridgerį už drąsą.

Robertas ir Teila sako, kad baisus incidentas nutiko liepos 9 dieną, kai Bridgeris su sese buvo draugų namuose. Vaikai išėjo į lauką ir jų draugas pirštu parodęs į vieną šunį pasakė, „čia geras šuniukas“, o tada parodė kitą ir įspėjo, kad „čia piktas šuniukas“. Vaikų tėvų teigimu, Bridgeris papasakojo, kad būtent tą akimirką „piktasis šuniukas“ pradėjo link jų bėgti. „Jo žodžiais tariant, jis atsistojo į šoną priešais sesę, kad šuo jos nepasiektų, ir visą laiką judėjo, kad šuo nepralįstų. Šuo puolė link vaikų ir įkando Bridgeriui į skruostą.

REKLAMA
REKLAMA

„Bridgeris papasakojo, kad kai šuo jam įkando, jis sušuko sesei, kad ji bėgtų šalin.“ – rašoma tėvų pranešime. – „Kai tik šuo jį paleido, Bridgeris pribėgo prie sesės ir nusivedė ją į saugesnę kiemo pusę, kur, jam atrodė, šuo nebepuls.“

REKLAMA

Šuns šeimininkas sutramdė savo augintinį ir iškvietė pagalbą,  rašoma nbcnews.com.

„Ligoninėje medikai iškart išvežė Bridgerį į užuolaidomis atskirtą zoną. Vaikas verkė vienintelį kartą – kai jam reikėjo prijungti lašelinę, sako jo tėvai.

Šuns šeimininkas norėjo vokiečių aviganį užmigdyti, rašo Robertas ir Teila, bet Bridgeris, kuris pats turi du šunis, nenorėjo, kad šuo mirtų. „Mes jį patikinome, kad šunimi pasirūpins šunų policija, todėl jam daugiau niekada nebereikės šito šuns pamatyti.“ – rašo tėvai.

Filmo „Kapitonas Amerika“ aktorius Chrisas Evansas buvo viena iš daugelio garsenybių, kurias sujaudino Bridgerio poelgis. Bridgerio tetos Nicole Walker Instagrame publikuotame vaizdo įraše berniukas, apsirengęs „Kapitono Amerikos“ kostiumu, žiūri vaizdo įrašą, kuriame Chrisas Evansas giria jį už didvyriškumą.

REKLAMA
REKLAMA

„Perskaičiau tavo istoriją. Mačiau, kaip pasielgei. Neabejoju, kad šiomis dienomis visi tau taip sako, bet ir aš pakartosiu – tu esi tikras didvyris. Tavo poelgis buvo labai drąsus ir labai nesavanaudiškas. Tavo sesei labai pasisekė, kad turi tokį gerą vyresnį brolį, o tavo tėvai turbūt labai tavimi didžiuojasi.“ – sakė aktorius. Ch. Evansas Bridgeriui sakė, kad atsiųs jam tikrą „Kapitono Amerikos“ skydą ir palinkėjo berniukui greitai pasveikti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų