REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį kartu su savo skaitytojais dalijamės astrologo Naglio Šulijos prognozėmis visiems Zodiako ženklams. Sužinokite, kas jūsų laukia ateinančią savaitę. 

Kaip ir kiekvieną sekmadienį kartu su savo skaitytojais dalijamės astrologo Naglio Šulijos prognozėmis visiems Zodiako ženklams. Sužinokite, kas jūsų laukia ateinančią savaitę. 

REKLAMA

Avinas. Būsite energingi, veiklūs ir puikios sportinės formos. Puikiai seksis visi dalykai, kurių tik imsitės patys. Palankus laikas užsiimti namų, šeimos reikalais, gali būti, kad ir piniginiai reikalai klostysis neblogai. Be to, daugės ir pramogų, galimybių pasilinksminti. Savaitės pabaigoje gali pradėti erzinti viršininkai arba pareigūnai. Visgi prieš rimtai susikimbant praverstų ir apsvarstyti jėgas bei galimybes.

Jautis. Bus svarbios iš karto kelios sritys. Pirmoji – piniginiai, turtiniai reikalai. Atrodo, šioje srityje lydės sėkmė, bent jau kliūčių neturėtų būti. Taip pat dabar gali atsirasti svarbių darbų arba veiklos namie. Be to, būsite linkę daug bendrauti, sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai. Niekaip neblėstantis asmeinis žavesys kerės aplinkinius ir šią savaitę. Tai labai geras metas tiems, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu, gali būti, kad ir asmeniniai jausmai turės priežastį atsiskleisti. Gali būti svarbių piniginių reikalų, bet ir kliūčių juos tvarkant savaitės viduryje.

REKLAMA

Vėžys. Daug ir mielai bendrausite, būsite apsukrūs, lengvai tvarkysite dalykinius reikalus, kurių šiuo metu gali būti nemažai. Visgi savaitės viduryje savo mintis reikės reikšti apdairiau – gad neįsiveltumėte į konfliktą, kurio visai nerikia. Sėkmė lydės tvarkant piniginius reikalus.

Liūtas. Būsite energingi, veiklūs, kūrybingi, todėl labai gerai seksis ta veikla, kurios imsitės ar kurią prižiūrėsite patys. Darbe darbo nedaug, bet palankus laikas kartu su draugais nuveikti ką mielo ir smagaus. Palankus metas kelionei, kuriai reikia daug jėgų, bet kuri atsilygina smagiais notykiais.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Darbe darbo ne per daugiausia, namie vyraus įprasta tvarka, kvapą gniaužiančios pramogos irgi mažai tikėtinos. Dienos slinks ramiai. Neblogas metas aptarti svarbius dalykus su artimais draugais. Sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu.

Svarstyklės. Ši savaitė gali būti ganėtinai įtempta. Darbe nestigs nedidelių darbų, greitai tvarkomų reikalų, kurie dažniausiai klostysis visai neblogai. Visgi savaitės viduryje gali būti kliūčių, tikriausiai susijusių su namais, šeimos reikalais arba svarbių žmonių nuomone. Palankus metas kelionėms tęsiasi. Tęsiaisi ir laikas, kai lengvai įsitraukiama į konfliktą, daugiausia dėl anos pusės aršumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Gali būti, kad gerokai padaugės darbų darbe, profesijos srityje. Bet būsite kūrybiški, su visomis užduotimis susidorosite sklandžiai. Neblogas metas rūpintis sveikata ir sveikatingumu. Neblogai turėtų sektis su užsieniu susijusi veikla, pirmiausia dalykinė. Šiek tiek apdairumo prireiks tiktai savaitės viduryje.

Šaulys. Svarbiausias dabar darosi asmeninis gyvenimas, mat tęsiasi labai geras laikas puoselėti santykius su svarbiu jums žmogumi, be to, prasideda puikus laikas kelionei, kurios metu derės aktyvus ir pasyvus poilsis. Be to, vis dar patiks portinio tipo pramogos. O darbai darbe vyks tarsi patys.

Ožiaragis. Nors darbe darbo ne per daugiausia, veikti vis tiek bus ką. Mat tęsiasi palankus metas svarbiems darbams namie – kad viskas čia būtų taip, kaip turi būti. Be to, dabar yra toks laikas, kai galima išgirsti įdomių dalykinių minčių arba sulaukti psiūlymų. Visgi savaitės vidurys nebus tas metas, kai susitarti lengva, greičiau priešingai.

REKLAMA

Vandenis. Dalykinėje srityje veiklos ne per daugiausia, tačiau dėmesio sulauks asmeniniai reikalai. Mat aplinkybės gali nešykštėti smagių pramogų, o patys būsite labai kūrybiški, bus lengva gražiais dalykais nudžiuginti save ir kitus. Palankus metas ir jausmams. Be to, įsibėgėja puikus laikas puoselėti asmeninį ryšį su svarbiu jums žmogumi.

Žuvys. Atrodo, bus daug visko, tik ne darbų darbe. Tėsiasi palankus metas aktyviai rūpintis savo piniginiais reikalais, pajamomis, geras jis ir tiems, kurie rūpinasi, kad namie būtų jauku ir miela. Vasaros pramogos džiugins nuolat išskyrus savaitės vidurį, kai sėkmė nebus savaime suprantama. Palankus metas rūpintis sveikatos, sveikatingumo reikalais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų