REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Gerda Žemaitė (nuotr. asm. archyvo)

Rytoj lenktynių trasoje karaliaus moterys – vyks ryškiausias ir puošniausias „Aurum 1006 km lenktynių“ renginys – „108 kilometrų moterų iššūkis su Sonax“. Organizatoriai dalyvėms žada daug naujų iššūkių ir užduočių.

5

Rytoj lenktynių trasoje karaliaus moterys – vyks ryškiausias ir puošniausias „Aurum 1006 km lenktynių“ renginys – „108 kilometrų moterų iššūkis su Sonax“. Organizatoriai dalyvėms žada daug naujų iššūkių ir užduočių.

REKLAMA

Tarp kelių dešimčių komandų savo jėgas išbandys ir du TV3 žiniasklaidos grupės ekipažai – „Magic 3“ir „TV Pagalba“, rašoma pranešime spaudai.

„Šiemet merginų laukia naujos kryptys ir naujas maršrutas, nusidrieksiantis per Drevernos mažųjų laivų uostą ir Ventės ragą, bei daug naujų, įdomių užduočių. Pavyzdžiui, komandos Klaipėdos areodrome turės įveikti slalomo ir važiavimo ant šlapios dangos užduotis, taip pat bus girtumą imituojanti užduotis ir dar daug kitų dalykų“, – „108 kilometrų moterų iššūkio“ detales atskleidė renginio koordinatorė Jolanta Iselionienė.

Kasmet renginyje dalyvauja kelios dešimtys komandų – pernai jų buvo 80, užpernai apie 60, nemažas būrys susirinks ir šiemet. Tarp kelių dešimčių komandų savo jėgas išbandys ir dvi TV3 žiniasklaidos grupės komandos „Magic 3“ir „TV Pagalba“.

REKLAMA
REKLAMA

„Pavadinimas „Magic 3” yra apie tai, kad TV3 – daugiau nei televizija, kad su įvairiais šou, filmais, žaidimais kuriame gerų emocijų magiją žiūrovams, apie tai, kad vasaros turi būti kupinos smagių pramogų, įspūdžių, potyrių – tiesiog magiškos“, – pavadinimą pristatė komandos narės Nijolė, Giedrė ir Sigita.

REKLAMA

Merginos neslepia, kad dalyvauti renginyje jas įkvėpė pernai metų „tv3.lt – greitos skyrybos“ komandos pavyzdys. „Prisiklausėme tiek gerų įspūdžių, prisižiūrėjo įspūdingų nuotraukų ir nutarėme šiemet joms nenusileisti. Juolab, kad pavasarį sulėtėjus gyvenimo tempui, dabar norisi atsigriebti, norisi pramogų, gerų emocijų ir tiesiog pasimėgauti vasara, kuri pas mus nors ir permaininga, bet vis tiek nuostabi – kaip tikra moteris“, – džiugiai nusiteikusios kalbėjo „Magic 3” narės. Jos važiuos su KIA XCeed automobiliu.

„108 kilometrų moterų iššūkyje“ dalyvaus ir ralio senbuvės – „TV Pagalba“ ekipažas. „Kasmet dalyvaudamos ralyje, pusę dienos bendraujame tik tarpusavyje ir pasisemiame tiek gerų emocijų, taip smagiai praleidžiame laiką su kolegėmis, pailsime nuo šeimų, kad tai jau tapo mūsų moteriška tradicija. O ir turime progą įvairius automobilius išbandyti – pernai važiavome su greita, žvitria Kia Ceed, o šiemet rungtyniausime su nauju Volkswagen Passat. Jis į lenktynių trasą išriedės tiesiai iš „Avis“ automobilio salono, tai bus pirma jo kelionė. Tuoj kaip tikros auto ekspertės, galėsime automobilių apžvalgas daryti“, – juokavo „TV Pagalba“ komandos narė Gerda Žemaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jos, „TV Pagalba“ jau daugelį metų yra itin žiūrima laida, jos nariai jau yra gerai atpažįstami kasdieniame gyvenime, tai savotiškai įpareigoja elgtis apgalvotai, atsakingai. „Tampam pavyzdžiu kitiems, taigi ir dalyvaudamos šiame renginyje norime įkvėpti Lietuvos moteris – išdrįsti išbandyti kažką naujo, tiesiog atsipalaiduoti, papramogauti, juk pasikrovus gerų emocijų ir kasdienybė taps gražesnė“, – kalbėjo Gerda.

Orientacinio ralio metu moterų ekipažams reikės pademonstruoti ne tik vairavimo įgūdžius, bet ir greitą orientaciją – jos turės naudotis žemėlapiu bei kelio ir užduočių knyga, kad atliktų organizatorių paruoštas užduotis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„108 kilometrų moterų iššūkį su Sonax“ bei visos „1006 km lenktynių“ festivalio naujienos ir įdomybės – naujienų portale tv3.lt: www.tv3.lt/lenktynes.

Tiesiogiai per TV6 transliuojama:

Liepos 17 d. DRIFTO lenktynės 22:00 – 24:00 val.

Liepos 18 d. pagrindinės „Aurum 1006 km lenktynės“ 11:00 – 21:00 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų