REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visame pasaulyje puikiai pažįstamas kulinaras Jamie Oliveris gali didžiuotis ir kitu titulu – jis yra net penkių vaikų tėtis.

Visame pasaulyje puikiai pažįstamas kulinaras Jamie Oliveris gali didžiuotis ir kitu titulu – jis yra net penkių vaikų tėtis.

REKLAMA

Neseniai J.Oliverio žmona prisipažino, kad karantino metu patyrė persileidimą, rašo rašo „Metro“.

Moteris pasakojo, kad nuo 2016-ųjų, tai jau trečiasis nepavykęs nėštumas. Vienoje laidoje 45-erių  Jools yra sakiusi, kad iki 47-ojo gimtadienio norinti susilaukti šešto vaiko. 

Garsaus kulinaro žmona tikino, kad dar rankų nenuleidžia, tačiau prieš pastodama lankysis pas gydytojus. 

Iš viso J. Oliver patyrė net penkis persileidimus. Du, prieš gimstant penktajam sūnui Riverui, įvyko labai ankstyvoje nėštumo stadijoje – abu kartus 6 nėštumo savaitę.

Primename, kad Jamie Oliveriui pastarieji metai nelengvi, jo restoranų imperija pradėjo griūti praėjusių metų gegužę, o šefas pripažino, kad „tai buvo tikrai sunku“.  Garsusis šefas atsivėrė apie savo restoranų imperijos žlugimą ir prisipažino, kad jam pritrūko pinigų.

REKLAMA
REKLAMA

Televizijoje išgarsėjusio šefo restoranų tinklas gegužės mėn. patyrė bankrotą. Dėl to uždaryta 20 restoranų, o 1 000 žmonių prarado savo darbo vietą.

REKLAMA

Nepaisant nesėkmės, Jamie prisipažino, kad neatmetė galimybės ateityje atidaryti kitus restoranus.

„Tai buvo 13 metų sunkaus darbo, o „Fifteen“ buvo mano kūdikis, bet man pritrūko pinigų, viskas baigėsi ir buvo tikrai sunku. Bet reikia nusiraminti ir pabandyti susiimti.

Aš turėjau geriausią – nepažįstu nė vieno, kuris tai turėjo geriau už mane – ir man įvyko blogiausias. Tai yra gyvenimas. Turite susitelkti į teigiamą pusę“, – pasakojo Oliveris.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų