REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naują savaitę pradėsime ganėtinai magišku skaičiumi – tryliktąją diena. Ką ši savaitė suteiks kiekvienam Zodiako ženklui? Sužinokite jau dabar, perskaitę išsamią naujos savaitės prognozę.

Naują savaitę pradėsime ganėtinai magišku skaičiumi – tryliktąją diena. Ką ši savaitė suteiks kiekvienam Zodiako ženklui? Sužinokite jau dabar, perskaitę išsamią naujos savaitės prognozę.

REKLAMA

AVINAS

Šią savaitę turėtumėte pradėti rodyti didelę motyvaciją. Jūsų kelyje gali išryškėti keli sunkumai, kurie pareikalaus jūsų susikaupimo ir jėgų. Su savo valdančiosios planetos Marso pagalba jėgų turėtumėte tam atrasti iki pat savaitės pabaigos. Daugiau dėmesio skirkite namams ir šeimai.

JAUTIS

Pasiekti netikėti šios savaitės rezultatai gali iš tiesų jus nustebinti. Gali būti, kad be jokios priežasties aplinkiniai jums pažers neigiamų replikų, tačiau patartina jų jautriai nepriimti. Būkite atsargūs tvarkydami dokumentus ir susikaupkite labiau nei įprasta savo darbe.

DVYNIAI

Šios savaitės pasiekti tikslai jus motyvuos kaip niekada anksčiau. Nesvarbu, dirbate vadovu ar savanoriaujate tam tikroje įstaigoje, šiomis dienomis jums seksis viskas. Jūsų dėmesį namų reikalams gali lemti padidėjęs rūpestis ar finansinė nauda. Pokalbiuose su aplinkiniais pabrėžkite investicijas ir galima naudą.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS

Saulei šviečiant Vėžio ženkle, šią savaitę galite elgtis kaip niekada emocingai. Dėl to galimi nesutarimai su antrąja puse. Šiomis dienomis pasistenkite daugiau šnekėtis ir savo emocijas išreikšti pokalbiuose, o ne karštu temperamentu. Šiuo laikotarpiu jūs turite didelę įtaką aplinkinių sprendimams.

REKLAMA

LIŪTAS

Nepaisant akivaizdžių apribojimų, jūs vis tiek galite būti motyvuoti keliauti. Yra daugybė kelionių būdų, kuriems nereikia lėktuvų ar kruizinių laivų. Trumpa kelionė galėtų patenkinti šį neramų potraukį. Šią savaitę raskite kūrybingą būdą išreikšti save.

MERGELĖ

Mėnulis ir Venera suvienys jėgas jūsų karjeros srityje. Turėtų būti gera savaitė ieškotis darbo variantų arba apsvarstyti esamos darbovietės pakeitimą. Šią savaitę būsite itin kūrybiški, todėl tai puiki proga labiau pasigilinti į savo vidinį pasaulį.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę jums bus itin aktuali santykių tema, todėl kaip įmanydami stengsitės gauti grįžtamąjį ryšį iš savo antrosios pusės arba simpatijos. Neramus smalsumas gali priversti jus ieškoti atsakymų į dvasinius klausimus. Didelį dėmesį skirsite šeimai ir buities reikalams.

REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS

Ateinančiomis dienomis aiškiai nusistatysite asmeninius uždavinius. Svarbūs projektai gali tapti didžiausiu jūsų varikliu. Jūsų atkaklumas gali tapti didžiausiu jūsų turtu, todėl nenumokite ranka ir aiškiai eikite savo tikslo link.

ŠAULYS

Dabar didžiausiu jūsų galvos skausmu yra patapusios buitinės problemos, todėl ši savaitė yra tinkamiausia, norint jas išspręsti. Ateinančiomis dienomis aplinkinių patarimai bus labai svarbūs, todėl pasiruoškite juos išklausyti ir tinkamai pasinaudoti.

OŽIARAGIS

Šią savaitę galite pajusti itin didelę vidinę jėgą. Ši savaitė yra tinkama tvirtos komandos suburimui ir naujų tikslų išsikėlimui. Santykiai numatomi harmoningi ir be asmeninių audrų, todėl tai tinkamas laikas vienišiams pradėti ieškoti antrosios pusės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

VANDENIS

Pastarosiomis dienomis jautėtės tarsi įsprausti į kampą? Nesijaudinkite, tai jautė visi Vandenio ženklo atstovai. Ateinančiomis dienomis galite pajausti ateinantį vidinį palengvėjimą, kuris suteiks džiugios nuotaikos ir nuotykių troškimo. Palankus metas tvarkyti finansinius reikalus.

ŽUVYS

Ateinančios dienos jūsų Zodiako ženklui gali sukelti šiek tiek neaiškumo ir neapibrėžtumo. Sunkiau seksis nusistatyti ir ateities tikslus. Tačiau dėl to per daug nesukite galvos, nes šios dienos puikiai tiks labiau įsigilinti į savo vidinį pasaulį, apgalvoti, kokie žmonės jus supa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų