REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Jonas Nainys su žmona (nuotr. Organizatorių)

Populiarusis Lietuvos didžėjus, „radistas“ Jonas Nainys, neseniai atšventęs 37 – ąjį gimtadienį, vis dar sulaukia sveikinimų ir staigmenų.

6

Populiarusis Lietuvos didžėjus, „radistas“ Jonas Nainys, neseniai atšventęs 37 – ąjį gimtadienį, vis dar sulaukia sveikinimų ir staigmenų.

REKLAMA

Viena iš jį labiausiai nustebinusių įteikta Klaipėdoje, šį savaitgalį privačioje vakarėlių erdvėje „Tiger room“ surengtoje fiestoje, rašo pranešime spaudai.

„Esu tikras smaližius, tikrai nė akimirką nesitikėjęs, kad Martynas mane taip pasveikins!“, – apie „Tiger room“ įkūrėjo M. Malakausko įteiktą tortą sakė sukaktuvininkas.

J.Nainys patikino, kad būtent tokios dovanos, kurios sukelia emocijas, jam ir įsimena.

„Šįmet pirmą kartą taip ilgai švenčiu gimtadienį. Vis dar sulaukiu sveikinimų, nors Joninių savaitgalį su draugais kartu praleidome dvi naktis. Ir tai tapo man didžiausia dovana, nes įprastai vardadienio ir gimtadienio dieną tekdavo dirbti. O šie metai kitokie. Ir dėlto labai džiugu“, – sakė J. Nainys.

Jis, M. Malakausko kvietimu, pirmą kartą viešėjo neseniai duris uostamiestyje atvėrusiame „Tiger room“. Linksmybių erdvės koncepcija, pasak jos kūrėjų, kiek neįprasta mūsų kraštui, mat, į uždarus renginius galima patekti tik būnant privačios socialinių tinklų grupės nariu. Į ją patenka rekomenduoti asmenys, kurie, dėl bet kokio netinkamo poelgio, narystės netenka visam laikui.

„Tik tiems, kas yra „Tiger room“ sąrašuose, pranešu kada susitiksime ir kuo mėgausimės. Jokie pašaliniai asmenys pas mus nepatenka, nebent klubas yra užsakomas visas ir jį rezervavęs asmuo pats nusprendžia, ką į savo asmeninę ar įmonės šventę pakviesti“, – paaiškino M. Malakauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų