REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po nelaimingo atsitikimo namie ant batuto mergaitei teko amputuoti ranką. Drąsioji Vienna Hayers kalbinama šypsojosi ir sakė, kad būtinai ir vėl šoks.

Po nelaimingo atsitikimo namie ant batuto mergaitei teko amputuoti ranką. Drąsioji Vienna Hayers kalbinama šypsojosi ir sakė, kad būtinai ir vėl šoks.

REKLAMA

12 metų mergaitę ištiko baisus nelaimingas atsitikimas, dėl kurio jai reikėjo amputuoti ranką – bet ji pasiryžusi ir vėl šokti. Tragiškas įvykis nutiko mergaitei šokinėjant ant batuto. Tačiau ji pasiryžusi įveikti visus iššūkius ir sako, kad kasdien tik stiprėja.

Ligoninėje kalbinta dvylikametė mergaitė sako: „Aš greitai pasveiksiu ir vėl šoksiu. Tikiuosi sunkiu darbu viską įveikti. Mano drąsa ir pasiryžimas man padės.“

Nelaimingas atsitikimas įvyko mergaitės namuose Bedforde, Didžiojoje Britanijoje, birželio 10 dieną. Po to ji buvo išvežta į Bedfordo ligoninę, iš kur vėliau buvo perkelta į „Great Ormond Street“ vaikų ligoninę Londone.

Ant batuto ji darė salto ir nesėkmingai nusileido ant rankos – taip jai lūžo alkūnė. Deja, nutrūkus kraujotakai į ranką, ją teko amputuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergaitės mama Michelle sako: „Ji pasiryžusi neleisti šiai nelaimei jos sustabdyti.“

Nepaisant aštuonių mergaitei atliktų operacijų, chirurgams problemos išspręsti nepavyko ir teko amputuoti ranką. Michelle (46) net ir karantino metu buvo leista likti ligoninėje su dukra. Mergaitės tėtis Gary (45) papasakojo, kaip sunkiai išgyveno dukros operaciją, ir kaip drąsioji Vienna jį guodė, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Gary sako: „Jei būtumėte girdėję, kaip ji kalbėjo, nebūtumėte patikėję savo ausimis. Tai buvo nepakartojama kalba. Ji greitai atsigaus.“

Vienna pradėjo šokti būdama vos dviejų metukų, o dabar ji jau dirba mokytojos asistente mažųjų užsiėmimuose. Po nelaimės jai reikės pradėti treniruotis naudotis kairiąją ranka.

Jos vardu įkurtame aukų rinkimo puslapyje rašoma: „Vienna yra labai linksma ir nuostabi 12 metų mergaitė, kurios gyvenime dabar vyksta drastiški pokyčiai. Čia renkame aukas jai nupirkti nešiojamam kompiuteriui ir planšetei. Tikimės, kad šie daiktai gali padėti mažajai Viennai lengviau prisitaikyti prie naujo gyvenimo būdo.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų