REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mokytoja ir mama Jacqueline Alcroft (34) savo raudoną odinę sofą pavertė dailia rožine išleisdama labai mažai pinigų.

Mokytoja ir mama Jacqueline Alcroft (34) savo raudoną odinę sofą pavertė dailia rožine išleisdama labai mažai pinigų.

REKLAMA

Sofos gali būti labai brangios – ypač jei norite didelės odinės sofos, ji gali kainuoti ir tūkstančius. Ir deja, tokios sofos laikui bėgant praranda savo prekinę išvaizdą. Bet jei manote, kad dažai gali išspręsti tik ribotą kiekį problemų, klystate.

Jacqueline Alcroft, 34 metų mokytoja, nusprendė atnaujinti savo ryškiai raudoną sofą naudodama dažus už 20 £. Vieną vaiką auginanti mama iš Didžiosios Britanijos nusipirko 750 ml „Frenchic“ dažų, pasirinkusi „Dusky Blush“ atspalvį – jais ji nudažė savo namų paradines duris ir sofą. Ir sofai, ir durims ji naudojo tris sluoksnius – darbą baigus jai dar liko pusė kibirėlio dažų.

Taupiems žmonėms „LatestDeals.co.uk“ portale ji sakė: „Ši mintis man kilo žiūrint „Youtube“ vaizdo įrašus apie tai, kaip pačiai ką nors pasigaminti ir perdirbti įvairius daiktus, taip pat seku keletą tokios tematikos Feisbuko grupių. Nusipirkau „Dusky Blush“ atspalvio dažų ir pradėjau valyti sofą cukriniu muilu, tada palikau nudžiūti. Dažiau nedideliu teptuku, tepiau tris plonus sluoksnius dažų, tarp sluoksnių palaukdavau dvi valandas, kol dažai nudžius.“ Cukrinis muilas jai papildomai kainavo 5,99 £.

REKLAMA
REKLAMA

Jacqueline tęsia: „Vienas labai svarbus dalykas – šie dažai nėra skirti sofos medžiagai, jie skirti, pavyzdžiui, durims. Todėl labai svarbu prieš dažant patikrinti, ar jie tinka, kur nors nematomoje vietoje. Be to, jei sofa turi neišimamų pagalvių, prieš dažydami nedideliais medienos gabaliukais jas atskirkite vieną nuo kitos. Jei ieškote priemonių tokiam darbui, geriausia ieškoti Feisbuko grupėse ir įsigyti originalių „Frenchic“ dažų. Tikrai rasite ką nors, kas juos parduoda ir atsiunčia – dabar atsidaro daugelis parduotuvių.“

REKLAMA

Ši moteris dažnai Instagrame dalinasi savo namų atnaujinimo darbais, o dabar ji labai džiaugiasi savo sofos perkeitimo rezultatu. Ji sako, kad darbas pavyko „tiesiog puikiai“.

Jacqueline priduria: „Būtų buvę nepateisinama pirkti naują sofą, nes mano dviejų metų vaikas dažnai ką nors išpila įvairiausiose vietose. Labai džiaugiuosi, kad pavyko taip atnaujinti sofą už mažiau nei 20 £, vietoj to, kad būčiau išleidusi šimtus svarų naujai sofą, kurią greičiausiai vaikas būtų vis tiek sugadinęs!“

Šie „Frenchic“ dažai jau kurį laiką išparduoti, bet jų galima įsigyti iš perpardavinėtojų, todėl moteris labai džiaugiasi, kad jai pavyko jų rasti, rašoma dailystar.co.uk.

Tomas Churchas, „LatestDeals.co.uk“ įkūrėjas, sako: „Jei mėgstate namų renovavimo darbus, bet nenorite išleisti daug pinigų, jums tikrai labai patiks šis senos odinės sofos atnaujinimas. Kas būtų pagalvojęs, kad dažai taip puikiai tinka odai? Naujoji Jacqueline sofa atrodo nuostabiai, o jos pasirinktas sprendimas – labai taupus būdas suteikti svetainei kardinaliai naują išvaizdą!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų