REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Po truputį pradėjau kaupti atsargas žiemai. Šiemet į šaldiklį pimosios nukeliavo rūgštynės, o dar aš jas užsisūdžiau stiklainiuose. Darbo ne per daugiausia, o skanumėlis žiemai garantuotas“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Po truputį pradėjau kaupti atsargas žiemai. Šiemet į šaldiklį pimosios nukeliavo rūgštynės, o dar aš jas užsisūdžiau stiklainiuose. Darbo ne per daugiausia, o skanumėlis žiemai garantuotas“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Sūdytos rūgštynės:

Rūgštynes nuploviau, supjausčiau ir gerai su druska išmaišiau (išmaigiau), kad atsirastų skysčio. Tuomet rūgštynes paspausdama sudėjau į stiklainius ir užsukau.

Šaldytos rūgštynės:

Tai vienas greičiausiai žiemai paruošiamų rūgštynių receptu. Rūgštynes nuploviau, nusausinau, supjausčiau ir sudėjau į šaldymui skirtus maišelius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų