REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas penktadieniui atneš pozityvumo pliūpsnį – daugeliui Zodiako ženklų ši diena gali tapti sėkminga ir įsimintina. Visgi vertėtų neatsipalaiduoti ir kai kam įvertinti galimas rizikas.

Horoskopas penktadieniui atneš pozityvumo pliūpsnį – daugeliui Zodiako ženklų ši diena gali tapti sėkminga ir įsimintina. Visgi vertėtų neatsipalaiduoti ir kai kam įvertinti galimas rizikas.

REKLAMA

Avinas

Gerų pokyčių diena, kai ir nedidelės pastangos atneša apčiuopiamų vaisių. O pagrindinė sėkmės sąlygą bus ramybė. Šiandien palanku kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti ir aptarinėti su vadovu ar rėmėju, įtakingu asmeniu ir pan.

Tauras

Ilgai puoselėta svajonė gali išsipildyti. Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Beje, pasistenkite ne tik girdėti kitų nuomonę, bet ir savo neprarasti, mažiau klausykitės draugų, aplinkinių įkalbinėjimų, labiau vadovaukitės savo vidiniu balsu.

Dvyniai

Tinkamas metas imtis to, kam niekaip negalite prisiruošti. Tai, ką šiandien pradėsite ir nuveiksite, bus stabilu, atneš sėkmę, padės pelnyti aplinkinių pagarbą. Rytą sėkmingiausias laikas, kai viskas priklauso nuo jūsų valios, tik tarkite žodį

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nurimstate, atgaunate jėgas – jos net dvigubėja. Intuicija sustiprės meilės srityje, sprendžiant finansinius klausimus. Tai proga ir rasti naują pajamų šaltinį, ir išspręsti nesantaiką su mylimu žmogumi. Galimi netikėti naudingi pasiūlymai, juos verta priimti.

REKLAMA

Liūtas

Reikėtų vengti paviršutiniškumo vertinant situaciją, išgirstas naujienas: galite praleisti gerą pasiūlymą, neįvertinti žmogaus, norinčio su jumis bendrauti, jums padėti ar net mylėti. Galite susidurti su svarbia informacija, reikalingu, naudingu žmogumi, tad turėtumėte būti itin atidūs dalykams, išgirstiems rytą.

Mergelė

Neskubėkite, jums reikia išgirsti savo vidinį balsą. Darykite taip, kaip jaučiate, ir tikrai neapsiriksite. Spręskite šeiminio bendravimo problemas, jums pavyks sutaikyti artimuosius.

Svarstyklės

Sėkmės metas tęsiasi: aplinkiniai bus jūsų pusėje. Tai padės tvarkant bet kokius reikalus. Tai, ką šiandien atliksite, nulems sėkmę. Sėkmingiausias rytas, tai puiki proga tartis su vadovybe jums aktualiu klausimu, prašyti padidinti atlyginimą, pagerinti darbo sąlygas.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Darbui ši diena sėkmingiausia savaitėje: gautus naujus dalykinius pasiūlymus priimkite. Būsite veiklūs ir energingi, tad susitelkite į sunkiausius, svarbiausius reikalus. Tik nepiktnaudžiaukite savo sveikata, taip pat kolegų kantrybe ar tariamu vadovo, klientų išsiblaškymu.

Šaulys

Puiki proga siekti bendradarbiavimo, stiprinti partneriškus santykius (dalykinius, santuokinius): kitos savaitės pradžioje jų tvirtumui iškils pavojus. Patartina ieškoti ir naujų sąjungininkų, rėmėjų.

Ožiaragis

Nors diena nervinga, daug spėsite atlikti. Pirmas impulsas teisingas, tačiau tvarkydami reikalus nesivadovaukite emocijomis. Verta spręsti susikaupusias finansines problemas: galite rasti naują, anksčiau nepastebėtą išeitį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Gera diena, turite nemenkas galimybes įgyti persvarą. Teisingai jausite karjeros perspektyvas, tai tinkamas laikas spręsti veiklos plėtimo klausimus. Tinka pasirašyti svarbų sandorį, darbdavystės sutartį, užmegzti naujus dalykinius ryšius.

Žuvys

Netikėtai viskas sprendžiasi, sulaukiate dėmesio iš jums svarbaus asmens, pripažinimo veikloje. Burkite apie save pagalbininkus. Jei pavyktų, rytą pasinaudokite gera proga pasikalbėti su vadovu, susitikite su žmonėmis, organizacijų atstovais, galinčiais turėti įtakos jūsų karjerai.

Šaltinis: www.vytautaus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų