REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Žurnalo pristatyme dalyvavo žinomi žmonės (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Žurnalas „L'Officiel Lithuania“ surengė pirmąjį vakarėlį po šalyje paskelbto karantino. Šio renginio nepraleido daugelis pramogų pasaulio atstovų.

30

Žurnalas „L'Officiel Lithuania“ surengė pirmąjį vakarėlį po šalyje paskelbto karantino. Šio renginio nepraleido daugelis pramogų pasaulio atstovų.

REKLAMA

Susirinkusieji pademonstravo itin skoningą bei vasarišką stilių.

Išskirtinio renginio nepraleido: seniai viešumoje matyta Atlanta, Simona Nainė, Natalija Bunkė su mylimuoju, Egidijaus Dragūno sužadėtinė Kotryna Kozlovaitė, modelis Kotryna Toleikytė, Saugirdas Vaitulionis, Deimantė Kazėnaitė, Agnė Jagelavičiūtė bei daugelis kitų.

Tiesa daugiausiai fotografų blyksčių sulaukė Inga Stumbrienė, kuri pasipuošė vasariška suknele. Šią suknelę buvo galima pastebėti iš tolo, kadangi buvo itin ryškios elektrinės spalvos.

Trumpa I. Stumbrienės suknelė atidengė jos ilgas bei grakščias kojas. Žinoma, daug dėmesio sulaukė ne tik jos suknelė, tačiau ir didelės garbanos. Moteris atrodė it tikra lėlė.

REKLAMA
REKLAMA

Dar visai neseniai naujienų portalui tv3.lt Inga yra pasakojusi apie savo mitybą.

Visuomet pasitempusi ir nepriekaištingos išvaizdos moteris taip pat nė kiek nesidrovėdama atskleidė, kokius skaičius rodo jos svarstyklės. Tai – 55 kilogramai.

REKLAMA

„Stengiuosi valgyti sveiką ir visavertį maistą, tai yra vienas pagrindinių dalykų norint turėti gražią figūrą, ir, žinoma, sportas. Mėsa, žuvis užima pakankamai didelę dalį mano racione. Daržovės, vaisiai, uogos – taip pat“, - sakė ji.

Be to, nors daugelis tuo, kad Inga labai mėgsta saldumynus, negalėtų patikėti, ji tvirtina, kad be jų – negali.

„Aš esu labai didelė saldumynų mėgėja. Tai yra visiška tiesa. Aš sau leidžiu tikrai pakankamai dažnai pasmaguriauti įvairiais desertais. Mėgstu viską, dukra Estela labai skaniai gamina ir tortus, ir pyragėlius, pyragaičius, sausainius, desertus... Nori nenori, tenka ne tik paragauti, bet ir pasilepinti“, - šyptelėjo I. Stumbrienė.

Daugiau renginio akimirkų – galerijoje.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų