REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Vilniuje vyko  Virgilijaus Noreikos (1935–2018) atminimo renginys (Fotobankas)

Ketvirtadienį vyko labdaros vakaras, skirtas operos legendos, buvusio LNOBT vadovo ir Vilniaus klubo Garbės nario, profesoriaus Virgilijaus Noreikos atminimo įamžinimui.

30

Ketvirtadienį vyko labdaros vakaras, skirtas operos legendos, buvusio LNOBT vadovo ir Vilniaus klubo Garbės nario, profesoriaus Virgilijaus Noreikos atminimo įamžinimui.

REKLAMA

Tarp susirinkusiųjų pasirodė Loreta Bartusevičiūtė-Noreikienė, baleto pedagogė, maestro Virgilijaus Noreikos našlė.

Seniai viešumoje matyta L. Bartusevičiūtė-Noreikienė prikaustė dėmesį. Moteris vilkėjo dangiškos spalvos suknelę bei elegantiškai sušukavo plaukus, o stiliaus akcentu tapo ryškia spalva padažytos lūpos. 

 

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad 2018-aisiais kovo 3-ąją dieną mirė maestro, operos solistas Virgilijus Noreika. Einantį 83-uosius metus, vyro gyvybę pasiglemžė sudėtinga liga. 

Primename, kad visai neseniai V. Noreikos našlė 

skyrė jautrią žinutę, kuri skatino susimąstyti.

„Norėčiau pasveikinti su Tėvo diena. Tai tikrai yra nuostabi šventė. Ypatingai, kai tėveliai yra šalia, sveiki. Deja, būna taip, kad tų tėvelių negali matyti šalia, šioje gražioje šventėje, nes jie jau nukeliavę aukštyn. Todėl norėčiau raginti vyrus dažniau lankytis pas gydytojus dėl prostatos.

REKLAMA
REKLAMA

Neatidėliokite vizitų pas juos. Dažniau lankykitės. Mielosios moterys, žmonos, raginkite vyrus tyrimams dažniau, kad jie dažniau prižiūrėtų savo sveikatą. Nes jie mums yra labai brangūs. Mes juos labai mylime. Vyrai – puikūs tėvai, vyrai.

REKLAMA

Tad, norėčiau dar padėkoti gydytojams. Jie yra nuostabūs, puikūs profesionalai. Labai daug jėgų atidavę ir atiduoda pacientams. Tad žemai lenkiuosi ir būkite sveiki. Prižiūrėkite savo sveikatą. Nepamirškite apie tai. Sveikata – brangiausias turtas. Medikams – ačiū. Širdingai dėkoju“, – jautriai kalbėjo moteris.

Nors šiais laikais gydytojai bei visuomenė į vyrų antrosios širdies – prostatos – sveikatą atkreipia vis daugiau dėmesio, visgi stipriosios lyties atstovai neretai privengia lankytis pas urologą, tinkamai neįvertina jaučiamų simptomų ir ignoruoja daugelių ligų pradžią.

Tai įrodo ir statistika – kasmet Lietuvoje diagnozuojama 2-3 tūkstančiai prostatos vėžio atvejų, todėl tik laiku tikrinantis ir rūpinantis prostatos sveikata, vyrai gali apsisaugoti nuo įvairių klastingų ligų.

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų