REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penkerius metus santuokoje gyvenusi moteris manė, kad turi tobulą šeimą, tačiau viena paprasta vyro klaida atskleidė pragaištingą tiesą.

Penkerius metus santuokoje gyvenusi moteris manė, kad turi tobulą šeimą, tačiau viena paprasta vyro klaida atskleidė pragaištingą tiesą.

REKLAMA

Prieš tai, kai Karen ištekėjo už Marko, ji jau buvo pripratusi, kad jis daug keliauja darbo reikalais. Kai poros dvynės dukros išvydo pasaulį, jis didžiąją laiko dalį praleido namuose su jais, tačiau kai jos paaugo, jis priėmė naują darbo pasiūlymą, kuriame vėl reikėjo daug laiko keliauti – bent jau taip sakė jis.

Po vienos kelionės Markas grįžo namo išsekęs ir nuėjo miegoti, tačiau Karen norėjo padaryti keletą darbų namuose.

Ji pastebėjo, kad jos vyras paliko lagaminą nepaliestą, todėl ji nusprendė jį išpakuoti ir įmesti į skalbimo mašiną viską, ką reikėjo išskalbti, rašoma dailymail.co.uk.

Lagaminuose ji rado mažą nuotraukų rėmelį su 30-ies metų amžiaus moterimi ir maždaug 18 mėnesių berniuko nuotrauka. Manant, kad jis per klaidą paėmė neteisingą lagaminą, jos širdis plyšo, kai ji patikrino likusius daiktus ir nustatė, kad jie yra jo.

REKLAMA
REKLAMA

Kitą rytą ji miegojo ant sofos ir po to, kai jų dvynukės išėjo į mokyklą, Karen padavė jam nuotrauką ir paklausė, kodėl ji buvo jo lagamine.

REKLAMA

Ji sakė: „Jis keletą sekundžių žvelgė į mane nekalbėdamas, tada jis tiesiog užsidengė veidą rankomis ir tarė: „Aš labai atsiprašau. Aš žinojau, kad jūs sužinosite vieną dieną“.

Toliau jis aiškino, kad užmezgė ryšį su nuotraukoje esančia moterimi, ji pastojo ir dabar turi sūnų. Aš negalėjau nustoti verkti, sakiau tokius dalykus: „Kaip tu galėjai tai padaryti su manimi ir mergaitėmis?“ Jis man pasakė, kad niekada nenustojo mylėti, tiesiog atsidūrė tokioje situacijoje, iš kurios negalėjo išsiversti“, – pasakojo moteris.

Bet tada jos laukė antras smūgis. Karen manė, kad jo antroji šeima gyveno vienoje iš šalių, kuriose jis lankėsi per savo darbo keliones.

REKLAMA
REKLAMA

Paaiškėjo, kad Markas iš viso nekeliavo kitur, o kita moteris ir jo sūnus iš tikrųjų gyveno vos už 5 kilometrų. Tai Karen sužinojo, kai rado laiškų su vyro pavarde, tačiau kitokiu vietiniu adresu.

Ji sako, kad pasijuto „šiek tiek išprotėjusi“, išmetė jį iš namų ir vėliau išsiskyrė, žinodama, kad jis eis tiesiai į savo antrosios šeimos rankas.

Markas pasakojo, kad kita moteris žinojo apie Karen ir jų vaikus, tačiau ji tiki, kad jo kita šeima net neįsivaizduoja, kad jie egzistuoja ir yra taip arti namų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų