REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 25-ąją Lietuvos televizija užsidės penkiasdešimtmečio karūną. Didžiausiame visų laikų LTV koncerte ją sveikins ne tik visų laikų Lietuvos scenos žvaigždės, bet ir legendinis britas Chrisas Normanas.

REKLAMA
REKLAMA

Buvęs grupės „Smokie“ lyderis į Lietuvą atvyksta specialiai sudalyvauti LTV 50-mečio koncerte. Chrisas Normanas dainuos ir vienas, ir kartu su Rūta Ščiogolevaite bei Vladu Kovaliovu. Rūta pavirs Suzi Quatro, su kuria Normanas kažkada sudainavo nepamirštamą „Stumbling In“, o Vladas jam padės sudainuoti garsiausią „Smokie“ hitą „Living Next Door to Alice“.

REKLAMA

Lietuvos televiziją su jubiliejumi sveikins penkiasdešimt atlikėjų, kurie padovanos penkiasdešimt įsimintiniausių penkiasdešimtmečio dainų. Tokių, kurias gali paniūniuoti kiekvienas. Tokių, kurios skambėjo tuo metu, kai Lietuvos televizija tik kūrėsi („Elektrėnų žiburiai“, „Vilniaus stogai“, „Marina“, „Žalioj stotelėj“, „Švelnus pūkeli“, „40 kaštonų“, „Seneli“). Tokių, kurios pražydo kartu su televizijos jaunyste („Tu ateik į pasimatymą“, „Sudeginti tiltai“, „Raganų puota“, „Debesėlis“). Kurios užgimė kartu su televizijos branda („Pienių vynas“, „Mažytė“, „Rudeninis paukštis“, „Alyvos“). Kurios į Lietuvą atnešė atgimimą („Bunda jau Baltija“, Į Lietuvą“, „Laisvė“, „Dieve, laimink Lietuvą“). Kurios subūrė po sporto vėliava („Trys milijonai“, „Mes čia“).

REKLAMA
REKLAMA

Skambės dainos, be kurių neįmanoma įsivaizduoti Lietuvos televizijos ir kurios nebūtų tokios, jei ne Lietuvos televizija. Jas niūniuosime kartu su Eduardu Kaniava, Egidijumi Sipavičiumi, Aiste Pilvelyje, Asta Pilypaite, Stasiu Povilaičiu, Kastyčiu Kerbedžiu, Ovidijumi Vyšniausku, Romu Dambrausku, Janina Miščiukaite, Algirdu Kaušpėdu ir daugeliu kitų.

LTV 50-mečio koncertas – „Siemens arenoje“ gegužės 25 dieną 18.30 val. (bilietų dar platina tiketa.lt! ). Transliacija per LTV – gegužės 27 dieną po „Panoramos“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų