REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, kas jūsų laukia šią savaitę, perskaitę prognozes jūsų Zodiako ženklui.

Sužinokite, kas jūsų laukia šią savaitę, perskaitę prognozes jūsų Zodiako ženklui.

REKLAMA

AVINAS

Dėl Merkurijaus visa iš kitų gauta informacija turėtų būti atidžiai tikrinama, nes bus daug iškraipymų ir nesusipratimų. Galbūt atsiras senų pažįstamų, kurie padės įgyti pasitikėjimo savimi, įkvėps ir motyvuos imtis reikalingų iniciatyvų, duos vertingų rekomendacijų. Puikus laikas pasirūpinti savo išvaizda, sveikata ar psichologija. Galite laimėti konkursą, atranką, viktoriną, varžybas, jei racionaliai pasversite savo pranašumus.

JAUTIS

Užtemimų metu jūsų aplinkoje galimi pavojai –apsinuodijimai, įkandimai, finansiniai-turtiniai nuostoliai/ vagystės, stresas santykiuose ir kt.– paskatins daug ką pervertinti, pagalvoti apie „finansinės pagalvės“ sukūrimą, draudimo galimybes ar kitus savisaugos būdus. Tam tikri įvykiai gali priversti jus pakeisti valgymo įpročius. Jei planavote pasiimti paskolą – imkite dabar, tačiau gydytis ar pirkti transporto neskubėkite. Galimas seksualinis malonumas su žmonėmis iš praeities.

DVYNIAI 

Merkurijus skatina socialinių tradicijų puoselėjimą. Galimi renginiai šeimoje, santykių su broliais /seserimis ar mokyklos draugais atsinaujinimas. Gali atsirasti giminaičiai, apie kuriuos seniai negirdėta. Tinkamas laikas studijų ar mokytojo pasirinkimui. Užpuls dokumentinė biurokratija ir visokie formalumai, laikas atkurti tvarką susikaupusiose teisinėse bylose. Su dokumentais ir vertybiniais popieriais turite būti ypač atsargūs, kad išvengtumėte jų praradimo.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS

Užtemimai jums puikus laikas išspręsti būsto klausimus, suplanuoti išsikraustymą, remontą, palikti tėvų lizdą, pajusti brandą ir pasitikėjimą savimi. Taip pat pageidautina šiuos klausimus derinti su vyresniąja karta, pasinaudoti jų parama ar specialistų pagalba. Tikimasi didesnio darbo krūvio, todėl idealiausias variantas yra perkelti jį į namus, tapti laisvai samdomu darbuotoju ir susikurti darbo zoną namuose arba užsirašyti į papildomus mokymus apie darbą namuose.

REKLAMA

LIŪTAS

Venera skatina pasinerti į pasimatymus ir flirtą, sielos draugo ir meilės paiešką. Tam tinkamiausi forumai, pokalbiai, pomėgių tinklaraščiai. Susipažinti padės pažįstami arba draugai. Atkreipkite dėmesį į užsienio piliečius: anglų kalbos praktika gali atnešti ko nors įdomaus. Puikus metas planuoti, strateguoti. Galite gauti pagalbos, rekomendacijų ir patarimų iš kitų tėvų auklėjant, gydant ar tobulinant savo vaiką – jis gali atrasti naujų draugų ir pomėgių.

MERGELĖ

Užtemimai išryškins augintinių sveikatos, jūsų darbo ir savijautos problemas. Jei darbe jaučiatės nepatogiai, vargina apkalbos ir supratimo trūkumas, mažas užmokestis ir pernelyg didelis darbo krūvis, atsakomybė, tuomet turėtumėte pagalvoti apie darbovietės pakeitimą. Puikus laikas pradėti viską iš naujo. Naudingą informaciją darbui galite rasti archyvuose ar senuose dokumentuose. Slapta stebėkite kolegas ar pabandykite sužinoti keletą paslapčių.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS

Užtemimai– puikus laikas pradėti konsultacijas, ypač jei ilgą laiką to bijojote. Metas įsijausti į eksperto vaidmenį, įgytą patirtį pritaikyti praktikoje. Nustebinkite visus savo žiniomis, išmokite iš jų užsidirbti pinigų. Jūsų patarimų paklausa bus puiki! Laikas išvalyti kontaktų sąrašą, susitvarkyti aplinką. Padarykite vietos naujiems pasiekimams. Dalyvaukite įvairių komisijų veikloje, konkursuose, atrankose, olimpiadose ir kitose varžybose – jums seksis.

SKORPIONAS

Užtemimai– idealus laikas tiek išoriniam, tiek vidiniam virsmui: numesti svorio pabadaujant, atsisakant riebių, saldžių, didelių porcijų, detoksikuojant organizmą, sportuojant. Naudinga išmesti senus daiktus, popierius. Tinkamas laikas operacijoms, o jei jau seniai norėjote tatuiruotės ar grožio injekcijų ir neišdrįsote to padaryti, šiuo metu tam – žalia šviesa. Tinkamas laikas paimti seniai planuotą kreditą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS

Užtemimai atneša daug bendravimo ir informacijos, bet rekomenduojama nutraukti atgyvenusius ryšius /kontaktus, paliekant tik sėkmingus pažįstamus ir žmones, kuriais norite sekti, kurie gali parodyti pavyzdį. Kyla pavojus patekti į sukčių pinkles, todėl turėtumėte būti atsargūs ir nebijoti prašyti liudytojų pagalbos, jei kažkas prarandama ar sulaužomi pažadai.

OŽIARAGIS

Dėl Merkurijaus laikas tinkamas išvalyti, sutvarkyti namų erdvę, sumažinant jūsų gyvenimo būdą iki minimalizmo ir asketizmo. Idealus laikas pradėti dietas ar protarpinį badavimą. Šiuo metu galite užsiimti persikraustymo, remonto, būsto pardavimo organizavimu, savarankiškai priimti atsakingą sprendimą atsiriboti nuo tėvų ir pagaliau užaugti ar bent laikinai išsikraustyti, jei kyla įtampa ir jaučiamas poreikis pailsėti vieniems nuo kitų per atstumą.

REKLAMA

VANDENIS

Užtemimų laikotarpiu galite užsiimti labdaringa, kūrybine veikla, ypač su vaikais. Palanku pastoti ar įsivaikinti, jei tai buvo jūsų planuose. Galite užrašyti vaiką į gerą kūrybinę komandą, padėti jam mokytis. Atsiskleis jūsų vaikų paslaptys, tačiau pasistenkite būti išmintingi tėvai ir nesugadinti santykių. Galite sėkmingai užmegzti naujų pažinčių, ypač su užsieniečiais, nutraukti santykius norint išlikti draugais, arba atleisti ir viską pradėti iš naujo.

ŽUVYS

Užtemimų metu, jei įmanoma, atsipūskite nuo darbo. Praleiskite laiką gamtoje, vienatvėje, dar geriau – prie vandens. Arba medituokite. Jūsų kūnas turi atsigauti, kad išeitumėte iš užsidarymo ar „užsiciklinimo“. Įsiklausykite į intuiciją, analizuokite pranašiškus sapnus. Galima įsigyti Taro kortų kaladę ar pradėti mokytis ezoterinių dalykų. Tikėtinos naujienos, susijusios su jūsų dėde ar teta. Netikėtai gali išsipildyti sena slapta svajonė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų