REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Ilgiausių visų laikų nagų savininkė Lee Redmond (nuotr. Vida Press)

Lee Redmond priklauso Gineso pasaulio ilgiausių visų laikų moters nagų rekordas, tačiau moteris prisiminė, kai siaubingo įvykio metu jie buvo nuplėšti nuo jos rankų.

5

Lee Redmond priklauso Gineso pasaulio ilgiausių visų laikų moters nagų rekordas, tačiau moteris prisiminė, kai siaubingo įvykio metu jie buvo nuplėšti nuo jos rankų.

REKLAMA

Lee Redmond nekirpo nagų nuo 1979 m.

Kiekvieną dieną ji panardina juos į šiltą alyvuogių aliejų ir naudoja po buteliuką stiprumo ir blizgesio suteikiančios priemonės, kad išlaikytų nagus geriausios būklės.

Ilgiausi jos abiejų rankų nagai iš viso buvo 8,65 metro ilgio – tai jai uždirbo Gineso pasaulio rekordą už ilgiausius nagus ant rankų pirštų (moterų).

Ji sakė: „Tai buvo tik iššūkis sau pačiai pamatyti, kiek toli visa tai nueis, kol nepradės formuoti. Aš nuolat nustatydavau datas ir laiką, kada ketinau juos sutrumpinti ir tiesiog negalėjau to padaryti.

Keista, kaip jie tapo manęs dalimi. Aš manau, kad mano nagai apibūdino mane daugybei žmonių, aš buvau žinoma kaip ilgiausių nagų savininkė, bet turėčiau jiems paaiškinti, kad esu tikrai daugiau."

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau Lee, kilusi iš Solt Leik Sičio, JAV, turėjo turi vieną nemalonų prisiminimą, kai pateko į bauginančią automobilio avariją ir jos nagai buvo nuplėšti, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA

Ji sėdėjo keleivio sėdynėje, kai automobilis, kuriame ji sėdėjo, sudaužė dar tris automobilius, ir ji buvo išmesta ant kelio.

Ji sakė: „Pirmas dalykas, kurį pastebėjau, buvo pirštų nagai ir aš pradėjau verkti“.

Įvykio vietoje buvusiai liudytojai ji pasakojo, kad nagai rekordinininkai lūžę, o moteris apėjo ir surinko visus nagų gabalus – kuriuos Lee dabar laiko plastikiniame maišelyje, kad primintų apie savo laiką Gineso šlovės knygoje.

Ji sakė: „Tai buvo kažkas, su kuo teko susitaikyti, nes nieko negalėjau pakeisti. Jaučiau, kad praradau dalį savo tapatybės“.

Nors po avarijos Lee vis dar priklauso ilgiausiai visų laikų nagų rekordas, ji neturi dabartinio rekordo, kuris priklauso Ayanna Williams.

Tačiau ji su pasididžiavimu žvelgia į savo laiką su ilgais nagais, nors buvo daug dalykų, kuriuos ji turėjo padaryti dėl savo nepaprastai ilgų nagų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų