REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Broliai Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai gyvena džiugiomis akimirkomis, krepšininkams penktadienį įteikti magistro diplomai.

Broliai Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai gyvena džiugiomis akimirkomis, krepšininkams penktadienį įteikti magistro diplomai.

REKLAMA

Edukologijos studijas Lietuvos sporto universitete baigę vyrai apsigynė magistro darbus.

Socialiniuose tinkluose universitetas pasidalijo šventės akimirkomis.

Gegužę naujienų portalo tv3.lt kalbintas Kšištofas prisipažino, kad kelias iki diplomo nebuvo lengvas.

„Mokytis buvo sunku, bet su žmonų ir Dievo pagalba viskas pavyko puikiai“, – džiaugėsi Kšištofas.

Vyras tikino, kad studijuoti niekada nėra per vėlu: „Labai jauni išvažiavome į užsienį žaisti krepšinio, todėl neturėjome galimybių ir laiko mokslams. Kai sugrįžome į Lietuvą žaisti „Žalgirio“ komandoje, įstojome į universitetą ir studijavome šešerius metus. Po bakalauro nusprendėme tęsti magistro studijas.

Iš pradžių mūsų tikslas buvo pabaigti bakalaurą, kadangi neblogai sekėsi, atsirado galimybė įstoti į magistro studijas. Buvo labai įdomu mokytis treniravimo sistemas. Mūsų srityje tai labai aktualu, galbūt ateityje būsime treneriais, todėl mums reikia išmanyti vaikų psichologiją ir žinoti treniravimo pradmenis.“

REKLAMA
REKLAMA

Anot krepšininko, sunkiausia buvo paruošti darbą: „Ginimas nebuvo sunkus, buvau tam pasiruošęs, žinojau, ką sakyti, kokius pavyzdžius pateikti. Mūsų abiejų žmonos turi du aukštuosius išsilavinimus, todėl mums padėjo ruoštis, taip pat ir kiti žmonės prisidėjo, esu visiems labai dėkingas. 

Apsigynėme aukščiausiais pažymiais, gavome dešimtukus. Nors ir gynėmės nuotoliniu būdu, bet jaudulį vis vien jaučiau. Žmona juokėsi, kad aš taip jaudinausi.  Palyginus su bakalauro gynimu, viskas buvo kitaip.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų