REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Dalia Belickaitė (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Buvusi krepšininkė bei laidų vedėja Dalia Belickaitė šių metų sausio mėnesį susižadėjo su krepšininku Edvinu Šeškumi. Naujienų portalui tv3.lt jauna moteris papasakojo apie netikėtas sužadėtuves, vestuvių planus bei sunkiausią momentą, kuomet porai tenka būti atskirai.

6

Buvusi krepšininkė bei laidų vedėja Dalia Belickaitė šių metų sausio mėnesį susižadėjo su krepšininku Edvinu Šeškumi. Naujienų portalui tv3.lt jauna moteris papasakojo apie netikėtas sužadėtuves, vestuvių planus bei sunkiausią momentą, kuomet porai tenka būti atskirai.

REKLAMA

D. Belickaitė neslėpė, kad šiuo metu yra pasinėrusi į vestuvių planavimo reikalus bei netgi jau žino, kada vyks iškilminga ceremonija.

Ilgus mėnesiu bendravo per atstumą

D. Belickaitė pasakojo, kad ilgus mėnesius jai teko bendrauti su mylimuoju per atstumą. Ji neslėpė, kad tai padaryti nebuvo lengva.

„Su sužadėtiniu apie 6-7 mėnesius buvome atskirai. Žiūrėdavau per televizoriaus ekraną kaip jis žaidžia krepšinį. Buvo sunku, nes negali apsikabinti ar pabučiuoti. Trūko to artumo“, – kalbėjo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, jai sunkiausia buvo ne tada, kuomet ryšį palaikė nuotoliniu būdu, o tada, kai jis grįžo į Lietuvą.

„Labiausiai gaila buvo tada, kai jis grįžo į Lietuvą ir reikėjo jam izoliuotis. Kiti sako: „Lieku namie. Būnu su draugu, nes karantinas“, o mums viskas buvo atvirkščiai. Tačiau nors jo ir laukiau, nebuvo taip, kad sėdėjau namie ir nieko neveikiau. Todėl laikas labai greitai prabėgo per tuos mėnesius. Tačiau taip, sunkiausia buvo tada, kuomet jis jau buvo Lietuvoje, ir kai jam reikėjo karantinuotis. Kuomet tu žinai, kad tavo mylimas žmogus yra jau čia, o tu negali su juo susitikti ir jo pamatyti“, – atvirai papasakojo D. Belickaitė.

REKLAMA

Moteris pabrėžė, kad jokie laiko skirtumai nesutrukdys bendrauti, jeigu tu tikrai to nori: „Šiuolaikinės technologijos leidžia bendrauti per atstumą. Mus skyrė 6-7 val. skirtumas. Kai jis atsikeldavo, tuomet aš jau miegodavau. Kai pas jį būdavo vakaras, pas mane jau rytas. Šis laiko skirtumas šiek tiek kirsdavo, bet mes puikiai su tuo susitvarkydavome. Kai nori – viską gali.“

Dalią ir Edviną šis „priverstinis išsiskyrimas“ tik dar labiau sustiprino: „Kai draugauji per atstumą, tuomet dar labiau pradedi vertinti santykius, todėl mūsų ryšys tikrai sustiprėjo. Kai po ilgo laiko pamatai savo mylimąjį – labai gera.“

REKLAMA
REKLAMA

Netikėtos sužadėtuvės ir vestuvių planavimas

Šių metų sausio mėnesį pora atostogavo Filipinuose. Čia D. Belickaitė netikėtai sulaukė klausimo: „Ar tekėsi už manęs?“ 

„Sužadėtuvės įvyko tikrai netikėtai. Sakiau, kad niekam detalių nepasakosiu, neatskleisiu. Sakėme, kad sužadėtuvių detales pasiliksime sau. Tačiau tikrai negalvojau, kad pasipirš kelionėje. Maniau, kad gal tai padarys vasarą. Kažkaip taip jaučiau. Nesitikėjau, bet buvo labai smagu“, – džiaugėsi pašnekovė.

D. Belickaitė atskleidė, kad jau planuoja vestuvių ceremoniją: „Vestuves jau planuojame. Tai įvyks kitą vasarą. Jau turime datą. Dabar dėliojame detales. Sakiau, kad bus sunkiausia išsirinkti suknelę.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anot pašnekovės, pasaulyje paskelbtas karantinas nė kiek nepakenkė jų vestuvių planavimui.„Karantinas tikrai nepakoregavo mūsų vestuvių datos. Žinojau, kad vestuvės vyks kitais metais. Norėjau, kad būtų pakankamai laiko viską susidėlioti. Pusę metų man tikrai būtų per mažai laiko. Manau, kad tai būtų savęs spaudimo laikas, todėl mes viską darome apgalvotai“, – pasakojo ji.

Dalios ir Edvino vestuvių data turės ir ypatingą reikšmę: „Mūsų vestuvių data labai daug ką reiškia. Ji labai susijusi su mumis. Jis žaidė 10, 9 ir 7 numeriu. Aš irgi žaidžiau 10, 9. Mes žiūrėjome datas ir nusprendėme, kad bus tokia data, kuri yra atvirkščiai mūsų draugavimo pradžiai. Tikiuosi, kad viskas pavyks.“

REKLAMA

Pašnekovė įsitikinusi, kad ši šventė bus tik kartą gyvenime, todėl nori surengti nepamirštamas vestuves.

„Šventė bus tik tarp artimųjų ir mums svarbių žmonių. Tačiau ji vis tiek bus nemaža šventė, nes tik 1 kartą gyvenime. Norisi švęsti tarp savo mylimiausių, atšokti ir pasibūti. Manau, kad bus labai jaukios vestuvės. Nemažos, bet gamtoje su daug lempučių ir mylimais žmonėmis“, – apie vestuvių idėją pasakojo moteris.

Na, o dabar D. Belickaitei tikru galvos skausmu tapo vestuvinės suknelės paieškos. „Visada galvojau, kad mano vestuvių suknelė bus pūsta, didelė it princesės. Ši vizija išliko ir dabar. Man svarbiausia, kad aš atrodyčiau gražiausiai per savo vestuvių dieną“, – šyptelėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų