REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartais sakoma, kad žmonės planuoja, o likimas juokiasi. Joseph Sutton ir jo žmona Nicole – puikus to pavyzdys. Pora nenorėjo ir neplanavo susilaukti vaikų, tačiau šiandien jų namuose bėgioja net 11 atžalų.

Kartais sakoma, kad žmonės planuoja, o likimas juokiasi. Joseph Sutton ir jo žmona Nicole – puikus to pavyzdys. Pora nenorėjo ir neplanavo susilaukti vaikų, tačiau šiandien jų namuose bėgioja net 11 atžalų.

REKLAMA

Anglijoje gyvenantys tėvai augina 8 dukteris ir 3 sūnus, visi gyvena trijų miegamųjų name. 2005 metais susipažinusi pora niekada neturėjo minčių apie vaikus, tačiau netikėtai pastojus ir susilaukus pirmosios dukters Rhiannan, kuriai dabar 14 metų, požiūris į tėvystę apsivertė aukštyn kojomis.

Šiandien sutuoktiniai sako, kad neįsivaizduoja savęs laimingesnių ir džiaugiasi turėdami tokį didelę šeimą. Vyriausiai jų dukrai yra keturiolika, kiti vaikai yra pametinukai, o jauniausiajai 5 mėnesiai. Tiesa, viena mergaitė pernai metais gimė negyva.

Tėvai neslepia, kad susitvarkyti su tiek vaikų yra nelengva. Tai reikalauja ir nemažai finansų, todėl Joseph dirba vairavimo instruktoriumi, o Nicole ne pilnu etatu parduotuvėje.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes niekada nenorėjome didelės šeimos, aš net nenorėjau vaikų. Net nežinau, kas atsitiko, bet aš esu palaimintas, kad turiu juos visus, tai tikrai neįtikėtina. Nors mūsų namas ir primena chaosą, aš nieko nekeisčiau“, – dailystar.co.uk sakė Joseph.

REKLAMA

Jo žmona pridėjo, kad kai sužinojo, kad laukiasi pirmo kūdikio, jai buvo šokas, nes moteris turėjo kontraceptinį implantą. Apie nėštumą ji sužinojo tik ketvirtą mėnesį, kai jau buvo nebeįmanoma nereaguoti į vis augantį svorį.

„Aš niekada nesitikėjau pastoti, bet pasidariau testą ir jis buvo teigiamas. Neįsivaizduoju, kaip tai pavyko, bet tai geriausias nutikęs dalykas. Po pirmo vaiko gimimo aš supratau, kad man patinka būti mama, rūpintis savo dukra. Pati su savo šeima nesu labai artima, todėl dar labiau vertinu ir myliu mūsų santykius“, – teigė Nicole.

REKLAMA
REKLAMA

Sutuoktiniai pasakojo, kad iš aplinkinių sulaukia daug dėmesio, o eidami kur nors į viešą vietą vaikus aprengia marškinėliais su skaičiais, kad tikrai būtų aišku, jog visi yra kartu, niekas nepasimetė.

„Mes visada sulaukiame kokių nors komentarų, žmonės nuolat klausia, ar jie tikrai visi yra mūsų. Aš manau, kad žmonės turėtų rūpintis savo reikalais, nes tai neturi įtakos jų gyvenimams. Tai buvo mūsų pasirinkimas juos turėti ir auginti“, – sakė Joseph.

Nicole neslepia, kad maisto gaminimas, skalbimas, drabužių lyginimas ir namų tvarkymas yra nuolatinė rutina, kuri, atrodo, niekada nesibaigia. Ji kiekvieną vakarą vaikams suruošia mokyklines uniformas, padeda išsiplauti dantis, iš anksto paruošia indus pusryčiams. Kiekvieną rytą vaikus išleidžia į mokyklą, o pati namuose lieka su trim mažiausiais vaikais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Joseph vairuoja 17 vietų mini autobusiuką, kuriuo gali važiuoti kartu su visa šeima. Taip pat, jei jie nusprendžia atostogauti, visada ima dvejus apartamentus.

„Nicole yra super moteris, aš nežinau, kaip ji viską padaro. Mes daugiau vaikų turėti neplanuojame, manome, kad jau užtenka, todėl priėmėme sprendimą, kad viskas“, – teigė Joseph.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų