REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ar mėgstate tinginį? Kaip dažnai jį gaminate savo virtuvėje? O ar esate gaminę jį tik iš 4 produktų? Namuose buvo atidarytas stiklainis riešutų sviesto, tad įdėjau jo į šį desertą ir jis skonį pakylėjo aukščiau“, – sako tinklaraštininkė Odeta.

„Ar mėgstate tinginį? Kaip dažnai jį gaminate savo virtuvėje? O ar esate gaminę jį tik iš 4 produktų? Namuose buvo atidarytas stiklainis riešutų sviesto, tad įdėjau jo į šį desertą ir jis skonį pakylėjo aukščiau“, – sako tinklaraštininkė Odeta.

REKLAMA

Tinginiui reikės: 150 g sviesto; 1 skardinės karamelinio kondensuoto pieno; 6 šaukštų riešutų sviesto; 450 g sausainių.

Sausainius sulaužome nedideliais gabaliukais. Prikaistuvyje ant vidutinės kaitros ištirpiname sviestą, karamelę ir riešutų sviestą. Maišydami kaitiname, kol masė taps vientisa. Šia mase užpilame sausainius ir gerai išmaišome. Į skardelę tiesiame kepimo popieriaus, dedame sausainių masė, suspaudžiame ir dedame į šaldytuvą bent 6 valandoms. 

Šaltinis: Samčio užrašai 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų