REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Atlikėja Adele per savo gimtadienį (nuotr. Instagram)

Prieš 3 metus Vakarų Londone įvyko baisus įvykis. 2017 metų birželio 14 d. užsiliepsnojo „Grenfell Tower“ daugiabutis. Liepsnos nusinešė 70 žmonių gyvybių. 

6

Prieš 3 metus Vakarų Londone įvyko baisus įvykis. 2017 metų birželio 14 d. užsiliepsnojo „Grenfell Tower“ daugiabutis. Liepsnos nusinešė 70 žmonių gyvybių. 

REKLAMA

Apie šį įvykį prabilo ir atlikėja Adele.

Paskutinį kartą atlikėja savo nuotrauką paviešino per gimtadienį. Gegužės mėnesį ji instagrame su savo gerbėjais pasidalino nuotrauka, kurioje pozavo su trumpa juoda suknele ir dėkojo gerbėjams už sveikinimus. Tiesa, fotografijoje matyti, kad ji stipriai pasikeitusi.

Kiek vėliau užsienio žiniasklaidoje pasirodė žinia, kad ji atsikratė 45  kilogramus.

Dabar moteris jautriai kalbėjo apie nelaimingą įvykį, kuris nusinešė daugybę žmonių gyvybių.

„Dalinuosi su jumis meile ir noriu, kad žinotumėt, jog šiandien, kaip ir kasdien, apie jus galvoju“, – per virtualią aplinką pradėjo kalbėti Adele.

REKLAMA
REKLAMA

„Nepaisant to, kad gyvename virtualiame pasaulyje, 2020-ųjų „Zoom“ gyvenime, mums vis tiek susirinkti ir kartu gedėti. Prisiminti tą naktį, apmąstyti ir pasikalbėti apie tai, kiek kelio nuėjome po nelaimės. Taip pat prisiminti žmones, kurių gyvybės skausmingai nutrūko tą naktį. Nėra tinkamesnio laiko iš tikrųjų pasimėgauti draugyste, užuojauta ir atvirumu. Tai yra mums paskatinimas veikti. Tai yra moksliškai pagrįstas atsakymas, kodėl žmonės turi laikytis išvien kaip gyvūnai. Negalime vieni kitų palikti vienų. Mums reikia vienas kito, kad išgyventume ir tai tikrai supratau bendradarbiaudama su „Grenfell“ bendruomene. Aš dar niekada nesijaučiau tokia įkvėpta“, – tikino atlikėja.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar visai neseniai artimas šaltinis prabilo apie moters išvaizdos pokyčius.

Adele vis dar keistai jaučiasi numetusi 45 kg, bet pasitikėjimo savimi trūkumą sprendžia pirkdama naujus drabužius. Britė dainininkė nustebino visą internetą, neseniai pasidalinusi savo nuotrauką per 32–ąjį gimtadienį JAV – daugelis negalėjo patikėti, kad tai – tikrai ji.

Jai artimas šaltinis teigė: „Adele dėl viso šito dėmesio jaučiasi labai nejaukiai. Ji pripažįsta, kad dabar atrodo geriau, nei kada nors anksčiau, bet ji vis dar labai stipriai reaguoja į savo išvaizdą. Kartais jai sunku patikėti, kad ji iš tiesų atrodo taip gražiai, kaip žmonės sako. Ji sako, kad pasižiūrėjusi į veidrodį ji vis dar jaučiasi šokiruota, bet ji labai džiaugiasi pirkdama naujus drabužius.“

REKLAMA
REKLAMA

Tas pats šaltinis sakė „Heat Magazine“: „Jai labai patinka matuotis naujus rūbus – nuo aptemptų suknelių iki rimtų proginių dizainerių kurtų drabužių. Lyg norėdama susigrąžinti prarastą laiką, ji leidžia tūkstančius dolerių!“

Vieną vaiką auginanti Adele retai savo nuotraukomis dalinasi socialiniuose tinkluose, bet savo tylą nutraukė Instagrame, per savo gimtadienį pasidalindama savo nuotrauka su trumpa juoda suknele,rašoma dailystar.co.uk..

Ji rašė: „Ačiū visiems už gimtadienio meilę. Tikiuosi, kad visi jūs šiuo beprotišku laiku liekate saugūs ir sveiki. Noriu padėkoti visiems dirbantiems priešakinėse linijose ir būtiniesiems darbuotojams, kurių dėka mes esame saugūs, kol jie rizikuoja savo gyvybėmis.“ – sakė ji. – „Esate tikrieji mūsų angelai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo pirmasis jos įrašas Instagrame nuo Kalėdų, kai ji pasidalino dviem nuotraukomis, todėl jos fanų ir kitų įžymybių tarpe kilo tikra audra. Anksčiau buvo pranešta, kad žymioji dainininkė mesdama svorį pasisamdė Lady Gaga trenerį ir Cameron Diaz virėją.

Sklando gandai apie tai, kaip Adele pavyko numesti tiek svorio – „People“ žurnalas rašė, kad ji laikėsi 1 000 kalorijų per dieną dietos bei kasdien gėrė puodelį žaliųjų sulčių. Straipsnyje taip pat buvo teigiama, kad Adele laikėsi griežtos dietos ir sporto programos, užsiimdama kryžminėmis treniruotėmis ir viso kūno pilatesu.

Adele taip pat neseniai pranešė, kad rugsėjo mėnesį išleis naujų dainų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų