REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Matthew Perry (nuotr. Instagram)

Prieš ketvirtį amžiaus, 1994 m. rugsėjo 22 dieną debiutavo kultinis serialas „Draugai“, amžiams pakeitęs situacijų komedijų ir televizijos serialų rinką.

10

Prieš ketvirtį amžiaus, 1994 m. rugsėjo 22 dieną debiutavo kultinis serialas „Draugai“, amžiams pakeitęs situacijų komedijų ir televizijos serialų rinką.

REKLAMA

Jo dėka, šeši pagrindinių vaidmenų atlikėjai – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ir David Schwimmer – tapo bangiausiai televizijos istorijoje apmokamomis žvaigždėmis. 

Tiesa, kad ir kokia svaiginančią karjerą šie aktoriai patyrė, vienam jų gyvenimas nebuvo rožėmis klotas.

Legendinio serialo „Draugai“ žvaigždės pasuko skirtingais keliais – neišskiriamus bičiulius vaizdavę jaunuoliai užaugo. Kas pasuko sėkmingos ir profesionalios aktorystės keliu, o kas buvo blaškomas gyvenimo negandų.

Vienu gražiausių aktorių laikytas Matthew Perry ilgą laiką kovoja su priklausomybe alkoholiui ir kvaišalams. Šiandien žinomas vyras yra kardinaliai pasikeitęs ir sunkiai atpažįstamas.

REKLAMA
REKLAMA

Chandlerį Bingą seriale „Draugai“ vaidinęs vyras ilgą laiką kovoja su priklausomybe alkoholiui ir vaistams.

„Seriale vaidinau nuo 24 iki 34 metų – atrodo, išgyvenau patį geriausią savo gyvenimo etapą. Man nieko netrūko, visi šeši buvo neišskiriami, maudėmės šlovės spinduliuose, tačiau nieks nesuprato, kaip kenčiu nuo alkoholio... Trijų „Draugų“ sezonų aš net neprisimenu – mano atmintis buvo užtemusi nuo alkoholio ir vaistų”, - „The Sun“ pasakojo aktorius.

REKLAMA

Litras degtinės ir 30 tablečių nuo skausmo – tokia būdavo aktoriaus M. Perry dienos dozė. Pirmąkart į reabilitacijos kliniką aktorius atsigulė 1997 metais, kai padarė avariją kateriu. Sveikdamas jis turėjo vartoti nuskausminamuosius, nuo kurių jam išsivystė priklausomybė. Antrąkart jam pagalbos prireikė 2001-aisiais.

Šiandien aktorius drąsiai kalba apie priklausomybę, tikėdamasis, kad jo atvirumas padės žmonėms, atsidūrusiems jo vietoje.

Tiesa, anot užsienio žiniasklaidos, M. Perry iš tiesų buvo įsimylėjęs Monicą, kurią suvaidino Courteney Cox.

REKLAMA
REKLAMA

„Matthew visuomet buvo įsimylėjęs Courteney. Jis niekuomet nuo šio jausmo taip ir nepabėgo“, – pridėjo žinią atskleidęs šaltinis.

Sunku patikėti, tačiau net nepaisant to, kad vienas iš aktorių kitam jautė tokius stiprius jausmus, realybėje jie niekuomet nesusitikinėjo. Courteney buvo ištekėjusi už „Scream“ aktoriaus Davido Arquette, o po skyrybų, 2013-aisiais, ėmė susitikinėti su Johny McDavidu. 

Tuo tarpu Matthew per savo populiarumo erą, kai vaidino seriale, susitikinėjo su daugybe garsenybių – net ir pačia Julia Roberts (kuri, beje, taip pat buvo pasirodžiusi viename „Draugų“ epizode).

Vis dėlto nepaisant stiprių M. Perry jausmų Courteney, šie visuomet išliko draugais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų