REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos prognozėmis naujai savaitei. Sužinokite, kas laukia jūsų Zodiako ženklo.

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos prognozėmis naujai savaitei. Sužinokite, kas laukia jūsų Zodiako ženklo.

REKLAMA

Avinas.

Bendra tendencija – būsite atsipalaidavę ir linkę pasimėgauti smagiais, maloniais dalykais. Taip pat dabar gali būti daug susitikimų su draugais, smagių pašnekesių, palankus metas palaikyti ryšius su kaimynais ir artimais giminaičiais. Bus ir šiek tiek veiklos namie.  

Jautis.

Tikėtina, kad rūpės piniginiai, turtiniai reikalai, galimybės gauti apčiuopiamos naudos. Tačiau sėkmė šioje srityje gali būti dalinė – vieni darbai seksis kuo puikiausiai, kiti gali strigti. Neblogas metas ko nors mokytis, ieškoti reikalingų žinių ar tiesiog smalsauti. 

Dvyniai.

Būsite energingi, veiklūs, puikios nuotaikos, kuria noriai dalysitės su visais esančiais kartu. Asmeninis žavesys bus kiek priblėsęs, tačiau vis tiek švies kaip ryto žvaigždė. Piniginiai reikalai iki savaitės vidurio klostysis kuo puikiausiai, vėliau bus nebe tokie sklandūs. 

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Būsite veiklūs, šnekūs ir noriai tvarkysite dalykinius reikalus, kurių šiuo metu gali būti nemažai. Visgi antroje savaitės pusėje sparta ims mažėti, gali atsirasti aplinkybių, kurios stabdys. Darbe kiek svarbesnė gali būti nebent savaitės pradžia. Vėliau viskas rims. 

REKLAMA

Liūtas.

Dabar gali būti svarbi kolektyvinė veikla. Darbe geras metas kartu su kolegomis ir bendraminčiais ir ateities planus aptarti, ir kai ko imtis tiesiog dabar – lengvai taptumėte savotišku „žaidžiančiu treneriu“. Sunkiau seksis sumanymai, susiję su artimais draugais. Artėja kelionių metas – galite ruoštis. 

Mergelė.

Atrodo, teks padirbėti – tikriausiai nestigs veiklos darbe, profesijos srityje. Tačiau vyraus įprasti, labiau profesionalumo nei kūrybos reikalaujantys darbai. Su jais susitvarkysite nesunkiai. Taip pat sėkmė lydės tuos, kurie siekia teisingumo, tvarko juridinius reikalus. 

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės.

Didelio nusiteikimo versti kalnus tikriausiai nebus, bet darbe veiklos tikriausiai nestigs. Vyraus nedideli darbai, greitai sutvarkomi reikalai. Iki savaitės vidurio jie klostysis daugmaž sklandžiai, vėliau – kaip pasiseks. Atrodo, savaitės pabaigoje bus galima grįžti prie būsimų kelionių temos.

Skorpionas.

Darbe darbo vargu ar bus daug, o namie į įprastą tvarką niekas nesikėsins. Beliks tiktai pasidžiaugti kasdienybe, maloniu bendravimu savaitės viduryje ir sportinio stiliaus pramogomis, kurios vis dar patiks. Kitą savaitę prasidės palankus metas kelionei – galima ruoštis. 

Šaulys.

Visai nepanašu, kad ši savaitė vers dėl ko nors įsitempti – darbe vyraus įprasti darbai, namie – įprasta tvarka, asmeninio gyvenimo taršyti niekas lyg ir neketina… Bet palaikyti gerus ryšius su iš tiesų svarbiais jums žmonėmis seksis kuo puikiausiai. Tai ir džiugins. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis.

Gali būti, kad teks užsiimti nedideliais darbais, visokių reikalų tvarkymu, organizacine veikla. Visas šis bruzdesys vyks be didesnių kliūčių, todėl smarkiai varginti neturėtų. Palankus metas skirti daugiau laiko bei dėmesio ir sveikatingumo klausimams. 

Vandenis.

Nedidelių darbų ir tvarkytinų reikalų, aišku, bus, tačiau jie neturėtų smarkiai įkyrėti. Galų gale kai kuriuos bus galima tiesiog atidėti. O štai pramogų, asmeinės kūrybos, smagių, malonių dalykų atidėlioti nereikės, reikės jais visais džiaugtis ir naudotis, mat jų tikrai nestigs. Atrodo, ir piniginiai reikalai džiugins. 

Žuvys.

Vis dar būsite labai energingi, veiklūs, puikios sportinės formos, linkę tikslo link žengti daug nesidairant. Aišku, geriausiai seksis tai, ko imsitės, ką prižiūrėsite patys. Visgi nuojauta gali kuždėti, kad šis įkvėpimas neužilgo baigsis. Bet tęsiasi palankus metas imtis ar tęsti veiklą, svarbesnius darbus namie.   

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų