REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Slovakijos mokykloje užpuolikas peiliu mirtinai sužalojo vieną žmogų

atnaujinta: 15.59 val.

Vienoje Slovakijos mokykloje vyras ketvirtadienį peiliu mirtinai sužalojo vieną žmogų, o užpuoliką nukovė policija, pranešė pareigūnai.

Vienoje Slovakijos mokykloje vyras ketvirtadienį peiliu mirtinai sužalojo vieną žmogų, o užpuoliką nukovė policija, pranešė pareigūnai.

REKLAMA

Incidentas įvyko ketvirtadienio rytą vienoje šiaurės vakarinio Vrūtkų miesto vidurinėje mokykloje.

Pasak pareigūnų, užpuolikas nužudė tos mokyklos direktoriaus pavaduotoją ir sužeidė kelis kitus žmones, įskaitant mokytoją moterį ir du vaikus.

Policija identifikavo žudiką kaip 22 metų buvusį tos mokyklos mokinį. Pranešama, kad jis gyveno netoliese esančiame Martino mieste.

Pareigūnai nušovė užpuoliką maždaug už 200 m nuo mokyklos.

„Jis sudaužė stiklines duris, kad galėtų patekti į vidų; darbuotojai bandė jį sustabdyti, ir jis panaudojo atsineštą peilį“, – socialiniame tinkle „Facebook“ apskelbė Slovakijos policijos viršininkas Milanas Lučansky.

„Jis mirtinai sužeidė direktoriaus pavaduotoją ir sužalojo prižiūrėtoją. Tada jis pateko į pastato vidų, kur sunkiai sužeidė mokytoją moterį, o paskui sužalojo du vaikus – jiems padaryta daug durtinių žaizdų“, – pridūrė M. Lučansky.

REKLAMA
REKLAMA

„Vėliau jis bandė pabėgti nuo besivejančio prižiūrėtojo. Policininkai jį vijosi, tačiau [užpuolikas] pamėgino pasipriešinti peiliu, todėl jie panaudojo tarnybinius ginklus ir jį nukovė.“

REKLAMA

Policija sakė kol kas negalinti komentuoti užpuoliko motyvų.

Sužeistieji buvo nugabenti į ligoninę Martine.

Ministras pirmininkas Igoris Matovičius pareiškė „nuoširdžią užuojautą“ aukos šeimai.

Vidaus reikalų ministras išskrido į įvykio vietą, kaimynėje Čekijoje žurnalistams sakė I. Matovičius, kalbėdamas Vidurio Europos viršūnių susitikimo kuluaruose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų