REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Žydrūnas Savickas su žmona Jurgita  (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Pramogų pasaulio užkulisiuose jau kurį laiką sklandė kalbos, kad galiūnas Žydrūnas Savickas ir jo žmona Jurgita pasuko skirtingais keliais.

16

Pramogų pasaulio užkulisiuose jau kurį laiką sklandė kalbos, kad galiūnas Žydrūnas Savickas ir jo žmona Jurgita pasuko skirtingais keliais.

REKLAMA

Pasirodo, kad pora kartu nebegyvena jau 3 metus.

Šią žinią naujienų portalui tv3.lt patvirtino pats sportininkas. Tiesa, skyrybomis jis tokios atskirties nevadina.

„Neišsiskyriau su žmona. Šiuo metu negyvenu su žmona. Jau trejus metus gyvename atskirai, tačiau nesiskiriame. Jeigu gyvename atskirai, galbūt, ištiko santykių krizė. Asmeninis gyvenimas turi būti privatus, todėl kalbėti nenoriu“, – aiškino Ž. Savickas.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad galiūnas Ž. Savickas ir Jurgita Vorobjovaitė žiedus sumainė 2010 metais. Jurgita Žydrūnui buvo pirmoji žmona.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad šių metų pradžioje Ž. Savickas kartu su kitais žinomais vyrais – Juliumi Žalakevičiumi, Ištvanu Kvik ir renginių vedėjas Tadu Rimgaila dalyvavo diskusijoje apie vyriškumą.  

REKLAMA

Tąkart jis užsiminė ir apie tai, kad vyrui palaikyti testosterono kiekį padeda ir tai, jei namuose jis mato seksualią moterį.

„Testosteronas dingsta tada, kai tu gyveni tokį gyvenimą, kuris nėra geriausias kaip vyrui. Vakarėliai, juose išgeriamas alkoholis mažina testosterono kiekį. Hormonai gaminasi, kai žmogus miega, todėl jeigu namo grįžai 5 ryto, tai hormoninė sistema išsibalansuoja.Sveikatą galima palaikyti – turi būti rėžimas, sportinė veikla, jėgos pratimai. Tai yra geriausi vaistai testosterono lygiui išlaikyti. Net ir moteris yra tas objektas, kuris kelia testosterono lygį. Kai tu matai namuose seksualią moterį, tai testosteronas pas vyrą bus aukštesnis“, – tąkart sakė Ž. Savickas.

„Pati vyriškumo samprata yra tokių stereotipų rinkinys, kuris kiekvienam žmogui yra individualus. Vienai moteriai vyriškas vyras turi būti sportiškas ir raumeningas, kitai – turėti vyrišką specialybę, kaip gaisrininkas ar karys“, – teigė sportininkas Ž. Savickas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų