REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena, kai teks labai rimtai pasisaugoti. Ka ir ko besiimsite – viską darykite atsargiai, mat yra didelė rizika suklysti. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

Diena, kai teks labai rimtai pasisaugoti. Ka ir ko besiimsite – viską darykite atsargiai, mat yra didelė rizika suklysti. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

REKLAMA

Avinas

Neverta imtis tvarkyti svarbių, ypač finansinių, reikalų: galite rimtai apsirikti. Būkite itin atidūs rašydami, skaičiuodami, galite padaryti apmaudžių klaidų. Neskubėkite nieko pasirašinėti.

Tauras

Kol kas situacijos nekontroliuosite, tad pasistenkite likti neutralūs, nepriimkite jokių atsakingų sprendimų, dėl to galite atsidurti duobėje. Neleiskite sau, kad išsilietų susikaupęs nepasitenkinimas savo šeima, artimu žmogumi ar draugu: sulauksite tikrai nenumatytų pasekmių. Stenkitės labiau kontroliuoti savo emocijas.

Dvyniai

Nauda kol kas miglotas dalykas. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi vėliau. Mažiau klausykite piktų draugų kalbų apie mylimą žmogų, taip galite ir be reikalo susipykti. Labiau pasaugokite vaikus, pasirūpinkite jų žaidimų saugumu.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Jūsų veiksmai turi būti gerai apgalvoti. Nepasiduokite daromam finansiniam spaudimui ir nepainiokite draugiškų ryšių su dalykiniais. Dirbkite atidžiau, jei saugote savo darbo vietą.

REKLAMA

Liūtas

Kad viskas gerai baigtųsi, ramiai pasėdėkite, pagalvokite, kitaip galite be reikalo sudrumsti vandenį... Iš nieko nieko neprašykite, mažiau pasikliaukite draugų bei partnerių parama. Mažiau tikėkite pažadais, gautais iš vadovybės, ar jums parodytais neva draugiškais jausmais.

Mergelė

Nesmagus laikas. Geriau nieko rimto neplanuoti. Saugokite savo ramybę, sveikatą, darbo vietą bei pinigus. Jei ką nors negero sužinosite apie mylimą žmogų, sutuoktinį, neskubėkite tuo patikėti, nepulkite aiškintis santykių.

Svarstyklės

Pasiruoškite netikėtumams, pasikeitimams, ypač jei teks tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniečiais ar jūsų kelione. Apskritai daug nenorėkite, mažiau tikėkitės, mat viskas gali išeiti atvirkščiai. Tai blogas laikas planuoti ateitį. Gali paaiškėti, kas yra jus yra kada nors išdavęs (ir asmeniniame gyvenime, ir dalykinėje srityje).

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Būkite atidesni aplinkinių nuomonei, nekelkite savų reikalavimų. Atidžiau atlikite užduotis darbe. Blogas laikas kreiptis į vadovybę ar kurti svarbius profesinius planus: dėl netikėtų priežasčių jie taps neįgyvendinami ar tiesiog nereikalingi.

Šaulys

Neskubėkite apsispręsti, ypač tvarkydami pinigų, turto reikalus, pasitenkinkite tuo, ką turite. Jei nemokate ramiai spręsti problemų, pamirškite jas visai: panikuodami tik pabloginsite esamą padėtį. Gali tekti aiškintis santykius su draugais, kils noras su kai kuriais daugiau nebebendrauti.

Ožiaragis

Nesiafišuokite, jūsų elgesys turi būti nenuspėjamas. Gali pakenkti intrigantai, tikėtinos provokacijos. Pernelyg nepasikliaukite intuicija bei draugų pažadais. Tikros pagalbos sulauksite iš artimųjų, šeimos narių. Netinkamas laikas ilgalaikiams įsipareigojimams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Šiandien bus išbandytas jūsų šaltakraujiškumas, pasitikėjimas savimi bei draugais: gali tekti priimti žaibišką sprendimą. Diena pavojingesnė tiems, kurie gimė pirmomis ženklo dienomis. Likite nuosaikūs ir santūrūs. Venkite užmegzti naujas pažintis. Nepatartina kviestis draugus (juolab menkai pažįstamus žmones) į namus.

Žuvys

Aišku, jei reikia nukirsti santykius su kuo nors, kas jus žlugdo, pirma dienos pusė tam puikiai tinkama, bet neskubėkite sakyti „ne“ artimam žmogui, draugui. Vėliau dar ne kartą to pasigailėsite. Būkite atsargesni tvarkydami piniginius reikalus.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų