REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Naisiuose organizuojamą Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) tarybos posėdį atvykęs premjeras Saulius Skvernelis sakė, kad jeigu jau atvažiavo, tai greičiausiai reiškia, kad jis dalyvaus Seimo rinkimuose.

„Nėra čia ką skleisti, jei čia atvažiavau, tai greičiausiai, taip ir bus, kad dalyvausiu rinkimuose", – atsakė premjeras.

Perklaustas, ar ves sąrašą, premjeras patikino, kad apie tai kalba tikrai neina, kandidatai bus reitinguojami po diskusijų.

Penktadienį Šiaulių rajone, Ramūno Karbauskio gimtuosiuose Naisiuose, posėdžiaujanti valdančiosios partijos taryba svarstys pasirengimą Seimo rinkimams.

R. Karbauskis BNS ketvirtadienį teigė, kad „valstiečiai“ penktadienį turėtų patvirtinti dalį savo kandidatų vienmandatėse apygardose, aptarti rinkimų strategiją, komunikaciją.

REKLAMA
REKLAMA

„Birželio pabaigoje tikriausiai bus aišku dėl visų vienmandatininkų ir liepos pradžioje bus aišku dėl sąrašo“, – teigė jis.

Primename, kad jau anksčiau premjeras kurį laiką dviprasmiškai kalbėjo apie dalyvavimą rinkimuose. Premjeras ketvirtadienį žurnalistams pakartojo, kad tuo atveju, jei kandidatuos į parlamentą, tai darys tik su valstiečių partija.

REKLAMA

„Aš tą poziciją labai aiškiai pasakiau: mano dalyvavimas rinkimuose siejamas tik su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga. (...) Būnant ministru pirmininku sunku skirti tiek dėmesio, kiek reikėtų skirti (kampanijai). Priimsime sprendimus, kurie bus geriausi visai komandai“, – sakė premjeras.

Viešųjų ryšių ekspertas Arūnas Armalis teigė, kad tai jau trečias kartas, kai premjeras lipa ant to paties grėblio.

„Premjeras aplink save piešė aukos aurą po VTEK sprendimo. Tai tarsi ruošė sau raudoną kilimą su tuo amplua pranešti apie sprendimą, kaip aš manau, dalyvauti rinkimuose. Kai de facto dalyvauji, tai būtų gerai turėti drąsos prisipažinti ir pasakyti, kad taip, rinkimuose dalyvausiu.

REKLAMA
REKLAMA

S. Skvernelis jau trečią kartą lipa ant to paties grėblio ir jau nebeskanu. Pirmas kartas buvo taip pat jo apsisprendimas dėl dalyvavimo Seimo rinkimuose, tuo metu vyko ilgas tempimas. Antrą kartą vyko laiko tempimas dėl prezidento rinkimų ir tada jau tapo truputį pašiepiamas.

Dabartinis laiko tempimas taip pat labai keistai atrodo. Dar galima buvo jo žodžių nuoširdumu tikėti, kai turėjo sveikatos problemų. Tačiau dabar, kai mes matome, kad lyg tai visos sveikatos problemos yra praeityje, jis yra labai aktyviai veikiantis politikas. Pagal tai, kokius sprendimus daro Vyriausybė – tai jis jau dalyvauja rinkimuose, nes jau priiminėja sprendimus, kurie palankūs ne visiems gyventojams, o tam tikroms tikslinėms auditorijoms, kurios aktyviausiai palaiko Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga“, – teigė A. Armalis.

Seimo rinkimai vyks spalio 11 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų