REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei ieškote būdo, kaip greitai ir gražiai arbūzą supjaustyti skiltelėmis, bet po ranka neturite aštraus peilio, šis Redito naudotojas turi jums puikų patarimą.

Jei ieškote būdo, kaip greitai ir gražiai arbūzą supjaustyti skiltelėmis, bet po ranka neturite aštraus peilio, šis Redito naudotojas turi jums puikų patarimą.

REKLAMA

Šiais laikais visokių gudrybių yra bet kokiai situacijai – nuo sudžiūvusios duonos šviežinimo iki musių šalinimo iš virtuvės. Neseniai taip pat sužinojome, kaip tobulai atpjauti gabalėlį torto, o dabar paaiškėjo, kaip tą patį padaryti su arbūzu.

Šis gaivinantis vaisius puikiai tinka karštoms vasaros dienoms, bet jį pjaustyti gali būti ne taip smagu. Tačiau pamirškite baimę, kad pjaustydami arbūzą aštriu peiliu netyčia įsipjausite – šis Redite išgarsėjęs paprastas triukas padės atpjauti tobulai lygias arbūzo skilteles – tereikės tik dantų siūlo.

Taip, šiame vaizdo įraše moteris tobulai supjausto arbūzą naudodama tik dantų siūlą. Juo šią savaitę buvo pasidalinta „Reddit‘s Life Hacks“ forume. Vaizdo įrašą įkėlė „eternalrefuge86“ pasivadinęs naudotojas, o jame matoma moteris su perpus jau perpjautu arbūzu.

REKLAMA
REKLAMA

Ji pasiima dantų siūlo ir juo perbraukia palei visą rožinio minkštimo kraštą, ties kuriuo prasideda žalia odelė. Po to ji siūlu supjausto arbūzą į dailias skilteles, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA

Prie vaizdo įrašo pateiktas prierašas: „Lengvas būdas pjaustyti arbūzą – tik žiūrėkit, kad dantų siūlas nebūtų mėtinis!“

Šis įrašas patiko daugiau nei 25 000 žmonių, daugelis jų taip pat paliko komentarų. Vienas žmogus rašė: „Atrodo daug greičiau ir paprasčiau, nei pjaustyti peiliu.“ Kitas juokaudamas siūlė išbandyti ir mėtinį dantų siūlą: „Mėtinis siūlas taip pat turėtų puikiai tikti. Ar esate ragavę arbūzų mochito? Tikras vasaros skonis!“

Trečias sakė, kad dantų siūlu taip pat galima lengvai pjaustyti tortus. Dar vienas komentatorius pridūrė, kad naudojantis šia priemone taip pat išeina puikios cinamoninės bandelės. Jis aiškino: „Taip galima labai lengvai pasidaryti cinamoninių bandelių, kai nusibosta jas maigyti po vieną pjaustant.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų