REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Kim Kardashian ir Kanye West (nuotr. SCANPIX)

Praėjus vos pirmosioms karantino savaitėms, užsienio žiniasklaidoje pasirodė netikėta žinia. Pasirodo, jog garsioji realybės šou Kim Kardashian ir jos vyras, reperis Kanye Westas išgyvena ne pačius lengviausius laikus.

4

Praėjus vos pirmosioms karantino savaitėms, užsienio žiniasklaidoje pasirodė netikėta žinia. Pasirodo, jog garsioji realybės šou Kim Kardashian ir jos vyras, reperis Kanye Westas išgyvena ne pačius lengviausius laikus.

REKLAMA

Negana to, su laiku situacija darosi tik prastesnė.

Artimas šaltinis paaiškino, kad iš tiesų Kim ir Kanye gyvena labai skirtingus gyvenimus.

„Kim nenustoja dirbti, nuolat skęsta darbuose, o Kanye šis laikas yra kur kas sunkesnis, nes jis neturi tokios rutinos, kaip Kim“, – aiškino šaltinis.

Vis dėlto, kaip teigė šaltinis, jų santykiai kol kas yra geri, nė nepaisant to, kad pastaruoju metu jie laiką leisdavo skirtinguose savo namų kampuose.

Dar anksčiau užsienio žiniasklaidoje buvo rašoma, kad garsioji realybės šou žvaigždė Kim Kardashian ir jos mylimasis Kanye Westas ėmė daug ginčytis, mat Kim pasidarė itin irzli. Vėliau paaiškėjo, kad pora dėl to netgi griebėsi netikėtų priemonių.

REKLAMA
REKLAMA

„Kim ir Kanye besiginčydami per pandemiją netrukus perkas vienas kitam gerklę. Kim maišosi protas, mat ji visuomet buvo įpratusi nuolat kažkuo užsiimti, keliauti. Jai tai – itin daug laiko su vaikais“, – teigė artimas poros šaltinis.

REKLAMA

Negana to, Kim labiausiai glumina vyro elgesys – anot jos, jis nė kiek nepriisima šeimyninio gyvenimo atsakomybių, todėl, kad ir toliau sutartų vienas su kitu kiek įmanoma žmoniškiau, jiedu leidžia laiką skirtingose namo pusėse.

Vis dėlto karantinas paveikė ne jos vienos santykius. Kim sesers Kourtney buvęs vaikinas bei jos 3 atžalų tėvas, Scottas Disickas, neseniai skirtingais keliais pasuko su savo kone perpus jaunesne mylimąja. 

Daugelis buvo įsitikinę, kad Scottas Kourtney taip ir nepamiršo, o kaip praneša užsienio žiniasklaida, tai aišku buvo net pačiai Sofiai.

REKLAMA
REKLAMA

Pora visai neseniai pasuko skiringais keliais – teigiama, kad būtent Sogia metė Scottą. Negana to, skyrybų priežastis – Kourtney.

„Scottas visuomet bus įsimylėjęs Kourtney, ir tai buvo kažkas, su kuo Sofia turėjo nuolat susidurti – net ir tuomet, kai jų pačių santykiai tapo rimti“, – teigė šaltinis.

Anot šaltinio, tai buvo nesibaigianti istorija, o su laiku „ėmė darytis vis aiškiau, kad jam šeima yra didesnis prioritetas, nei ji, ir kad taip bus visuomet“.

Pasirodo, kad ypatingai Sofios ir Scotto santykiai suprastėjo per karantiną, kai ši davė jam ultimatumą. „Karantiną Scottui ištverti buvo sunku. Jis visuomet turėjo bėdų su priklausomybėmis, o tai nuolat neramindavo tiek Kardashian šeimą, tiek ir Sofios. Sofia pastebėjo, kad jam nėra viskas gerai, todėl davė jam ultimatumą, tačiau galų gale atrodė, kad Scottas labiau susikoncentravęs į Kourtney ir vaikus, nei į ją“, – teigė šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Deja, net ir S. Disickui bei S. Richie pasukus skirtingais keliais, nepanašu, kad Kourtney ir vėl norėtų leisti laiką su buvusiu mylimuoju.

„Kourtney niekuomet nesiryžo grįžti pas Scottą ar prisileisti jį romantiškai, tačiau pirma meilė nepraeina taip lengvai. Tai, kad jis yra jos 3 vaikų tėvas, juos jungs amžinai. Kourtney nori Scottui visko, ko geriausio, ir puikiai žino, kad jie buvo kartu per visus sunkumus. Ji prisileidžia jį, tačiau per ištiestos rankos atstumą“, – aiškino šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų