REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tėvai kasmet pabrėžia, kad jiems nereikia jokių dovanų Motinos ar Tėvo dienos proga. Visgi tikėtina, kad vaikai atsidėkodami už rūpestį vis tiek norės įteikti bent mažą dovaną.

Tėvai kasmet pabrėžia, kad jiems nereikia jokių dovanų Motinos ar Tėvo dienos proga. Visgi tikėtina, kad vaikai atsidėkodami už rūpestį vis tiek norės įteikti bent mažą dovaną.

REKLAMA

Tam, kad tėčiui būtų parodytas dėmesys, nebūtina išleisti krūvos pinigų. O kadangi Tėvo diena jau šį sekmadienį, portalas tv3.lt nusprendė pasidomėti, ką būtų galima padovanoti už sumą iki 15 eurų.

Mėgstančiam skaityti

Jeigu jūsų tėtis mėgsta skaityti ir nori atnaujinti namų biblioteką – Tėvo diena puiki proga tai įgyvendinti. Knygynuose daugybė grožinių ir negrožinių knygų, kurių kaina nesiekia nei 15 eurų.

Pavyzdžiui, besidomintiems istorija ir politika, knygyne „Tyto Alba“ galima rasti naujausią politologo Lino Kojalos knygą.  

REKLAMA
REKLAMA

Čia taip pat galima įsigyti daugelio istorinių asmenybių, tokių kaip: Vinstonas Čerčilis, Martinas Liuteris Kingas, Nelsonas Mandela, Jonas Paulius II, Indira Gandhi ir dar daugelio kitų, pasakytų kalbų rinkinį „Kalbos, pakeitusios pasaulį“, kurį sudarė Simonas Sebagas Montefiorė. Šioje knygoje prieš kiekvieną kalbą pateikiama trumpa jos autoriaus biografija ir paaiškinimas, kokiomis aplinkybėmis ta kalba atsirado.  

REKLAMA

Puslapyje knygos.lt iki 15 eurų galima įsigyti ir klasika tapusių George Orwell knygų „1984-ieji“ ir „Gyvulių ūkis“ rinkinį ar 1960 m. Pulicerio premiją gavusią Harper Lee knygą „Nežudyk strazdo giesmininko“.

O štai knygynas „Pegasas“ Tėvo dienos progai net išskyrė atskirą kategoriją „Knygos Tėčiui“, kurioje galima rasti tiek lietuvių, tiek užsieniečių autorių knygų, pavyzdžiui Šarūno Jaskevičiaus „Černobylis“ ar Bret Easton Ellis „Amerikos Psichopatas“.

Tiesa, norint papildyti namų biblioteką, vertą nepamiršti ir naudotų knygų knygynų. Pavyzdžiui, Vilniuje įsikūrusiame knygyne „Keistoteka“ galima įsigyti ne tik naujų, bet ir skaitytų, antikvarinių knygų ar knygų su autoriaus parašu. Taip pat yra ir nemažai internetinių naudotų knygų knygynų: sena.lt, geraknyga.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Ne tik sportuojantiems

Vanduo žmogaus organizmui gyvybiškai svarbus, tačiau neretai pamirštama išgerti rekomenduojamas 8 jo stiklines. Taigi, jeigu jūsų tėtis daug keliauja, sportuoja, dirba, važinėja automobiliu ar tiesiog yra užuomarša – gertuvė gali būti neblogas priminimas palaikyti reikiamą vandens kiekį organizme.

Dabar gertuvių galima rasti beveik visur – pradedant didesnėmis maisto ir baigiant specializuotomis sporto prekių parduotuvėmis.

Štai indų salone „Žana“ paprasčiausių plastikinių gertuvių kainos prasideda nuo 1,60 euro. Pagamintos iš tritano (dūžiams atsparaus plastiko) ar nerūdijančio plieno kainuoja daugiau – nuo 9,60 iki 14,50 euro.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Parduotuvėje „Ikea“ taip pat galima rasti įvairių gertuvių. Pigiausios kaina čia siekia 1,69 euro. Už 4,99 euro parduodamos gertuvės su šiaudeliu ir sausų produktų indeliu, į kurį galima įdėti vaisių, baltymų miltelių ar vitaminų.

Nemažą gertuvių, kainuojančių ne daugiau 15 eurų, pasirinkimą galima rasti ir internetinėse parduotuvėse „Pigu.lt“ , „Varlė.lt“

„Gal matei mano kojines?“

Tokį klausimą iš tėčio lūpų bent kartą turbūt yra girdėję daugelis. Taigi, kodėl Tėvo dienos proga jo nepalepinti dar viena kojinių pora, ypač atsižvelgiant į tai, kad dabar jų yra pačių įvairiausių: vienspalvių, raštuotų ir su paveiksliukais.

REKLAMA

Žaismingiems tėčiams nesunku atrasi daugybę spalvotų, plataus kolorito kojinių, kurios galimai užbaigs ar pagyvins stilių. Pavyzdžiui, puslapyje spalvotoskojines.lt galima rasti nemenką išskirtinių, ryškiaspalvių kojinių pasirinkimą: su pavaizduota geležinio vilko legenda, Molėtų observatorijos detalėmis ir planetomis, šaltibarščiais ar tiesiog ryškiais burbuliukais. Čia jų kaina svyruoja nuo 2,5 iki 10 eurų.

Nemažai spalvingų kojinių galiam rasti ir „H&M“ parduotuvėje, jų kaina prasideda nuo 2,99 euro.

Labiau į klasikinį ar ne tokį ryškų stilių linkusiems tėčiams, gražių ir kokybiškų kojinių galima paieškoti parduotuvėje „Baltman“ – kainos nuo 7,9 euro, „Monton“ – nuo 3,95 euro ar „Zara“ – čia kojinių kainos prasideda nuo daugmaž 5 eurų.

REKLAMA

Praktiškas pasirinkimas

Norintiems padovanoti ką nors praktiško, galima apsvarstyti ir kišeninio peiliuko variantą. Tokie peiliukai gaminami tam, kad būtų naudojami įvairiose situacijose, pavyzdžiui leidžiant laisvalaikį gamtoje, stovyklaujant ar kelionėse.

Kišeniniai peiliukai neretai būna daugiafunkciniai ir gali būti panaudoti kaip atidarytuvai, kamščiatraukiai, kai kurie turi ir papildomas žirkles, atsuktuvus ar net pjūkliukus.

Platų kišeninių peiliukų pasirinkimą galima aptikti, pvz., parduotuvėje „Armijai ir civiliams“ – čia jų kainos prasideda nuo 3 eurų ir kyla, priklausomai nuo gamintojo, atliekamų funkcijų.

Turistinių ir kišeninių peiliukų galima rasti ir „Pigu.lt“ – kainos prasideda nuo 3,49 euro, „Varle.lt“ – kainos nuo 6 eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų