REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos prognozėmis naujai savaitei. Sužinokite, kas laukia jūsų Zodiako ženklo.

Kaip ir kiekvieną sekmadienį dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos prognozėmis naujai savaitei. Sužinokite, kas laukia jūsų Zodiako ženklo.

REKLAMA

Avinas

Būsite atsipalaidavę, linkę pasimėgauti gyvenimo džiaugsmais bei malonumais, net šiek tiek išsiblaškę. Visgi ši savaitė gali atnešti daug smagių susitikimų, palanki ji ir tiems, kurie ko nors mokosi ar moko kitus, dirbantiems su žiniomis, informacija. Geras laikas rūpintis namų reikalais. 

Jautis

Dėmesys dažnokai gali krypti piniginių, turtinių reikalų link, o ir aplinkybės gali skatinti ieškoti finansinės ar kitokios naudos. Atrodo, reikalai čia klostysis neblogai, nors kai kada trukdyti gali tik kiek per didelis atsargumas. Taip pat ši savaitė atneš nemažai susitikimų ir bendravimų. 

Dvyniai

Būsite energingi, žvalūs, puikios nuotaikos, tačiau aplinkybės dažnai pirš mintį kad reikia būti kažkokiems atsargesniems, apdairesniems, neskubėti. Žinoma, tai šiek tiek atsilieps ir bendram produktyvumui. Visgi tiems, kurie dirba su žiniomis, informacija, gilintis į savo sritį metas visai palankus. 

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Dabar daugės dalykinio bruzdesio. Iš dalies priežastimi būsite jūs patys, nes būsite linkę daugiau bendrauti, daugiau judėti ir greičiau tvarkyti dalykinius reikalus, kurių dabar kaip tik ir daugės. Palankus metas tiems, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija, transportu. 

REKLAMA

Liūtas

Norėsis judėti, norėsis bendrauti, norėsis plėsti akiratį, tačiau išorinės aplinkybės gali šiek tiek slopinti ir dusinti. Ką padarysi, kol kas teks laukti kol jos pasikeis. Ir naudotis gera proga dažniau susitikti su artimais draugais, pasikalbėti apie bendrus reikalus, nuveikti ką mielo ir gražaus. 

Mergelė

Nemažai veiklos gali būti darbe, profesijos srityje. Ne viskas čia vyks taip spračiai ir gerai kaip norėtųsi, tačiau bendra pasiekimų suma turėtų džiuginti. Taip pat dabar yra laikas, kai naudos (nebūtinai apčiuopiamos) ir malonumo gali suteikti artimi draugai, jų mintys ir žinios. 

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Darbe daugės nedidelių, tačiau gana svarbių darbų ir reikalų tvarkymo. Viskas vyks gana greitai ir sklandžiai, todėl smarkiai varginti neturėtų. Tiktų aiškintis su kelionėmis susijusias aplinkybes – netrukus gali prireikti. Taip pat gali rūpėti kai kurie su sveikatingumu susiję reikalai. 

Skorpionas

Stebėtinai rami savaitė – darbe darbo ne per daugiausia, o namie vyraus įprasta tvarka. Tikriausiai vis dar patiks sportinio tipo pramogos, bet šią savaitę dažnokai gali apimti tingulys, o ir atsargumo gali kiek pristigti. Tiktų rūpintis kelionių reikalais ir palaikyti dalykinius ryšius su užsieniu. 

Šaulys

Pagrindinės temos nesikeičia – vis dar bus svarbūs asmeniniai santykiai su kai kuriais žmonėmis – palaikyti, puoselėti juos metas labai geras. Geras jis ir tiems, kurie negailėdami jėgų rūpinasi savo namais, šeimos reikalais ir siekia, kad čia viskas būtų taip, kaip turi būti. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Nedidelių, tačiau gana svarbių darbų, visokių įsipareigojimų vykdymo gali būti nemažai ir jums teks imtis visko iš eilės. Neblogas metas užsiimti sveikatos, sveikatingumo reikalais. Taip pat ši savaitė – susitikimų ir rimtų pokalbių metas, kurie, beje, gali būti dar ir įdomūs bei naudingi. 

Vandenis

Tęsiasi ta vasaros dalis, kuri atneša daug kūrybos ir smagių, linksmų dalykų, ir save linksminsite, ir esančius šalia džiuginsite labai lengvai, be pastangų. Tikėtina, kad rūpės ir piniginiai reikalai, tačiau juos tvarkant gali šiek tiek pristigti tikslumo, apdairumo. Geroji žinia – tai laikinas reiškinys. 

Žuvys

Vis dar būsite energingi, drąsūs, veiklūs, sportinė forma bus vis dar nuostabi. Tačiau šią savaitę gali persekioti nepaaiškinamas išsiblaškymas, apatija, tikslumo stoka. Gerai, kad tai laikina. Vis dar puikiai seksis tiems, kurie rūpinasi savo namais. Daugės nedidelių, tačiau smagių pramogų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų