REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena labai palanki spręsti įsisenėjusias problemas. Tik nedarykite nieko paskubmis – taip gali tekti nusvilti pirštus. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

Diena labai palanki spręsti įsisenėjusias problemas. Tik nedarykite nieko paskubmis – taip gali tekti nusvilti pirštus. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

REKLAMA

Avinas

Pirma dienos pusė žada darbingą nuotaiką, tad pravartu šį bei tą nuveikti. Vakaras pareikalaus daugiau savikontrolės, nes vidinis nepasitenkinimas ims veržtis į paviršių.

Tauras

Mokėkite nereaguoti į provokacijas. Kad ir ką išgirsite, išvysite, pirmiausia suskaičiuokite nuo dešimt iki vieneto ir tik po to ko nors imkitės. Tai pavojinga diena, kai galima nemenkai nukentėti per pyktį, karštakošiškumą ir skubėjimą.

Dvyniai

Derėtų vengti ginčų su savo pora, nereikia stengtis ką nors įrodinėti (ypač ištikimybę), nes tik pabloginsite padėtį. Labiau pasaugokite pinigus bei turtą.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Ši diena bus visiškai netinkama svarbiems susitikimams, susitarimams. Būkite atidesni kelyje.

Liūtas

Galimi nesmagumai darbe (jei šiandien reikia dirbti), tad svarbi jūsų darbų kokybė. Labiau pasaugokite savo, kaip profesionalo, reputaciją ir darbo vietą.

REKLAMA

Mergelė

Šeštadienis provokuos avantiūroms, deja, šįkart jos neišdegs. Mokėkite nereaguoti į savo vaikų provokacijas, nebūkite kategoriški ką nors teigdami ar neigdami jų pažiūras, įsitikinimus (priešingu atveju galite priversti paauglį bėgti iš namų).

Svarstyklės

Žioplų klaidų metas, kai dėl neatsargumo, per didelio pasitikėjimo savimi papuolama į bėdą. Didesnė konfliktų tikimybė darbe (jei jums šiandien reikia dirbti).

Skorpionas

Staigmenos šiandien gali išmušti iš pusiausvyros. Pasistenkite išvengti ginčų, mokėkite nusileisti, prisitaikyti. Tai itin svarbu bendraujant su savo pora.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Diena bus nelabai smagi, todėl išmintingiusia nieko griežtai neplanuoti. Plaukite pasroviui, ir jausitės lengviau.

Ožiaragis

Šiandien nuotaika pakilesnė, tačiau rūpesčių nesumažės. Nepervertinkite savo galimybių, tenkinkitės tuo, ką gaunate.

Vandenis

Reikėtų pasisaugoti konfliktų darbe (jei šiandien reikia dirbti). Stenkitės kuo geriau atlikti savo užduotis: padarytos klaidos gali pakenkti jūsų karjerai bei finansinei padėčiai.

Žuvys

Ši diena žada ne pačias smagiausias staigmenas, netikėtus nuostolius. Gali tekti atsisakyti seniai planuoto reikalo, kelionės.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų