REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Mindaugas Papinigis (tv3.lt fotomontažas)

Nuo Birželio 8-osios Lietuvos žiūrovai gali pamatyti naująjį Emilio Vėlyvio serialą „Mano meilė karantinas“. Nuotaikingame seriale galima išvysti ir visiems puikiai pažįstamą aktorių – Mindaugą Papinigį.

11

Nuo Birželio 8-osios Lietuvos žiūrovai gali pamatyti naująjį Emilio Vėlyvio serialą „Mano meilė karantinas“. Nuotaikingame seriale galima išvysti ir visiems puikiai pažįstamą aktorių – Mindaugą Papinigį.

REKLAMA

M. Papinigis pasakojo, kad šis serialas žiūrovus įtrauks daug labiau nei „panoramos“ žiūrėjimas, o tam yra svari priežastis.

Seriale M. Papinigis įkūnys visiems puikiai žinomą Vovos personažą: „Mano personažas bus toks pats, koks ir visuomet. Nežinau, ar čia mano tokia fantazija, ar E. Vėlyvio, bet visuomet būnu Vova. Kiekvieną kartą tas personažas būna vis kitoks, bet simbolis lieka tas pats. Kiekvieną kartą būna labai įdomu – mane intriguoja dirbti su E. Vėlyviu.“

Vyras neslėpė, kad dirbti su šiuo režisieriumi jis visuomet nori visai ne dėl meninių paskatų.

„Mes su šiuo režisieriumi jau buvome visur: praėjome teismus, esame bausti. Man kiekvieną kartą smalsu, kur mane jis dar nusives. Sunku pasakyti, kas mane labiau domina: ar režisierius, ar vaidmuo. Mūsų bendra kūryba ir priveda prie to, koks yra vaidmuo. Kiekvieną kartą, kuomet sužinau, kad vyks kokia nors kūryba su juo, man taip pat yra didžiausia šventė dirbti ir kurti. Darbas ir kūryba su E. Vėlyviu – tai, dėl ko aš gyvenu“, – atviravo M. Papinigis.

REKLAMA
REKLAMA

Seriale „Mano meilė karantinas“ bus daugybė linksmų nutikimų: „Visą filmavimą vien kuriozinės situacijos ir lydėjo serialą. Be kuriozų tikrai nebuvo apsieita. Vien kokia kompanija ten filmavosi... O ir scenarijus toks, kad neišvengsi kuriozų.“

REKLAMA

M. Papinigis mano, kad šį serialą žiūrės daugybė žmonių, kurie galės po sunkių darbų atsipalaiduoti prie televizijos ekranų. „Manau, kad žiūrovas galės mesti visus darbus ir nusiimti visas savo kaukes. Tikiu, kad net nežiūrės panoramos ir mieliau rinksis praleisti laiką su šiuo serialu. Nors naujienų agentūrų fantazija yra beribė – ten tikrai yra įdomių dalykų – bet manau, kad E. Vėlyvio fantazija ir sugebėjimais pranoksta ne tik panoramą. Žmogus galės pamiršti dienos sunkumus ir pasijuokti iš seriale vykstančių įvykių“, –  sakė aktorius.

REKLAMA
REKLAMA

M. Papinigis neslėpė, kad Vova personažas jam įsiminė labiausiai: „Jį pirmą kartą įkūnijau 2006 metais, kuomet filmavausi pirmame „Zero“. Tas kelias kartu su kūrybine kompanija ir su šiuo režisieriumi yra įtraukiantis. Vis kiekvieną kartą pasikeičia aplinkybės, veiksmai. Jie nuveda į netikėtus kampus. Kiekvieną kartą, kuomet skaitau scenarijų, juokiuosi susiėmęs už pilvo. Kiekvieną kartą, kuomet ateinu į filmavimo aikštelę negaliu išbūti vietoje, nes laukiu to stebuklingo žodelio „pradedame“.

Anot pašnekovo, jam labai patinka dirbti su E. Vėlyviu, nes jis viską apgalvoja nuo A iki Ž. „Aš labai stengiuosi ir ruošiuosi vaidmenims. Fantazuoju ir bandau papildyti aikštelėje. E. Vėlyviui sakau, kad galėčiau tą ar aną pasakyti, ar padaryti. Bet E. Vėlyvis turi viską apgalvojęs 100 proc., todėl išeiti už scenarijaus ribų aš negaliu, kad visko nesugadinčiau. Aš nesibaiminu, kad sugadinsiu, bet jis jau viską labai apgalvoja, argumentuotai pasako. Jis visuomet gali paskatinti arba sustabdyti nuo kažkokios improvizacijos, tačiau jis viską pasveria ir pamatuoja. Todėl mano improvizacijos ten nebūna“, – atskleidė M. Papinigis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip pat nuotaikingame seriale išvysime gerai žinomus aktorius, tokius kaip Audrius Bružas, Andrius Žiurauskas, Rimantė Valiukaitė, Sakalas Uždavinys, Aldona Vilutytė ir Donatas Šimukauskas.

Jau nuo birželio 8-osio žiūrovai galės išvysti Mindaugą Papinigį naujajame Emilio Vėlyvio seriale „Mano meilė karantinas“. Serialas rodomas didžiausioje vaizdo transliacijų internetu platformoje Baltijos šalyse Go3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų