REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiuo metu sporto treneriai Andrius Pauliukevičius ir jo žmona Ilka Adams kaip niekad laimingi. Balandžio 21 dieną jų šeimą papildė dukrelė.

Šiuo metu sporto treneriai Andrius Pauliukevičius ir jo žmona Ilka Adams kaip niekad laimingi. Balandžio 21 dieną jų šeimą papildė dukrelė.

REKLAMA

Apie tai pranešė Ilka Adams savo „Facebook“ paskyroje. Ji rašė: „9 mėnesiai pilve. Lygiai prieš savaitę prasidėjo sąrėmiai. Mūsų mergaitė gimė balandžio 21 d. – 12:01. Svoris 3,8kg; 56cm".

Laimingoji pora dukrelei suteikė dvigubą vardą ir pavadino ją pavadino ją Adriana Estelle.

Praėjus mėnesiui po dukrelės gimimo, Ilka Adams pasidalino pirmosiomis šeimos nuotraukomis.

Ji rašė: „Adriana gimė labai turtinga, ji turi tris bobutės, nors kol kas tik viena pasirodė šioje nuotraukoje“.

Anksčiau naujienų portalui tv3.lt Ilka pasakojo, kad jai buvo atliktas cezario pjūvis ir, nors po operacijos jai pačiai prireikė kelių dienų atsigauti, pirmiausia visos jos mintys sukosi apie naujagimę.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai pasakė, kad jau ištraukė vaikelį, man iškart pradėjo bėgti ašaros. Ir kai kelias sekundes ją parodė, buvo didžiausias džiaugsmas, kad ji yra sveika, kas viskas yra gerai. Aš iš karto ją įsimylėjau“, – šypsodamasi kalba moteris.

REKLAMA

Ji neslepia, kad pirmos dienos po cezario pjūvio buvo varginančios, tačiau visus sunkumus ji turėjo išverti dėl ką tik gimusios dukrytės:

„Pirmos trys dienos ligoninėje po cezario pjūvio buvo sunkiausios, nes viską pilve skaudėjo, bet vis tiek reikėjo susikaupti ir tapti mama. Kadangi vyras negalėjo aplankyti ligoninėje, viskas buvo mano rankose. Tai tos pirmos naktys, kai ir man pačiai reikėjo atsistatyti po operacijos, buvo sunkiausios“.

Ilka pasakoja, kad, gimus dukrai, suprato, kokia besąlygiška ir stipri yra mamos meilė savo vaikui. Ji augindama dukrą nori imti pavyzdį iš savo mamos, su kuria ją sieja itin stiprus ryšys.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš su savo mama turiu labai gerus santykius ir iš jos imu pavyzdį, kokia turi būti gera mama. Aš noriu būti mama, kuri rūpinasi savo vaiku, suteikia jam saugumo jausmą, pakankamai meilės ir padeda jam užaugti su vertybėmis, morale, disciplina – dalykais, kurie yra svarbūs man.

Kai dabar turiu savo dukrą, suprantu, kiek vaikai yra priklausomi nuo tėvų. Aš dabar esu jos visas pasaulis ir ji yra visas mano pasaulis. Ir tas ryšys tarp mamos ir vaiko yra neišskiriamas, tokia meilė egzistuoja tik tarp tėvų ir vaikų.

Būti mama man reiškia suteikti vaikui saugumą, meilę, kuri nepriklauso nuo nieko, yra pastovi – nesvarbu, ar yra gera diena, ar bloga“, – dalijasi moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų