REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pasikalbėkim“ rubrikoje žurnalistė Renata Šakalytė kalbina dainininkę ir laidų vedėją Liepą Norkevičienę. Šią vasarą ji su vyru Evaldu minės penktąsias vestuvių metines. Moteris tikina net nepastebėjusi, kaip greitai prabėgo tiek metų ir planuoja tą dieną sukviesti artimus draugus į šventę. Taigi kokie buvo penkeri metai santuokoje?

„Pasikalbėkim“ rubrikoje žurnalistė Renata Šakalytė kalbina dainininkę ir laidų vedėją Liepą Norkevičienę. Šią vasarą ji su vyru Evaldu minės penktąsias vestuvių metines. Moteris tikina net nepastebėjusi, kaip greitai prabėgo tiek metų ir planuoja tą dieną sukviesti artimus draugus į šventę. Taigi kokie buvo penkeri metai santuokoje?

REKLAMA

„Puikūs! Esu be galo laiminga ir jaučiuosi ne tik mylima, bet ir pati labai mylinti. Evaldas yra nuostabus vyras, geriausias mano draugas ir aš nė vienos dienos nesuabejojau, kad esu ne su tuo žmogumi. Aišku, mes irgi kartais pasipykstame, bet visus konfliktus išsprendžiame ir toliau žygiuojame per gyvenimą palaikydami vienas kitą,“ – sako Liepa.

Moteris neslepia, kad artimiausių bičiulių rate jie likę kone vienintele pora dar neturinčia vaikų, tačiau, Liepos teigimu, bent jau kol kas mažylio neplanuoja susilaukti. 

REKLAMA
REKLAMA

„Nebent, ateitų „netyčiukas“! Visgi mudu su vyru tikrai norime turėti vaikų ir aš pasvajoju net apie tris, tačiau abu nuoširdžiai dar nepajautėme, kad dabar jau yra būtent tas metas. Pirmiausia noriu pabaigti politikos mokslus, nes studijos iš tikrųjų atima labai daug laiko ir, jei visiškai atvirai, dar norime truputėlį pagyventi tik dėl savęs, pakeliauti ir nebūti nuo kažko priklausomi,“ – tikina atlikėja.

REKLAMA

Liepa pasakoja, kad tiek jos, tiek vyro šeimos nespaudžia kuo greičiau susilaukti vaikelio. Supratingumo netrūksta ir iš draugų, tačiau moteris pripažįsta, kad kur kas didesnį „susirūpinimą“ jos motinystės reikalais demonstruoja visiškai svetimi žmonės. 

„Mane nuoširdžiai stebina, kai kurių personų vieši komentarai, kad esą aš nesutverta būti mama, kad gal neturiu vaikų, nes negaliu jų susilaukti! Pamenu, kaip viena moteriškė man parašė, jog negaliu kažko ten suprasti, nes dar neturiu vaikų. Kodėl absoliučiai svetimiems žmonėms, kurie visiškai manęs nepažįsta, taip kliūna mano asmeninis gyvenimas? Net jeigu nuspręsčiau sąmoningai neturėti vaikų, ar dėl to turėčiau jaustis blogesne moterimi? Negalėčiau būti pilnavertė visuomenės narė? Atvirai sakau: kada turėsim vaikų ir ar turėsim yra tik mano su vyru asmeninis reikalas,“ – sako Liepa.

REKLAMA
REKLAMA

Nors šiuo metu atlikėja daugiausia dėmesio skiria mokslams, nepamiršta ir muzikinės karjeros. Tiesa, dėl karantino teko pristabdyti koncertus su merginų grupe „Pop Ladies“, tačiau Liepa tikisi, kad vasarą jų vėl padaugės. Moteris sėkmingai tęsia ir solinę karjerą – jau visai netrukus gerbėjų ausis pasieks naujausia daina apie meilę, kurios fragmentą Liepa gyvai atlieka pokalbio metu.

„Dainos žodžius sukūrė mano bičiulis Stano. Nors daina apie nelaimingą meilę ir išsiskyrimą, ji nėra liūdna ar niūri. Labai tikiuosi, kad per šią vasarą galėsiu pilnai išnaudoti savo kūrybinį potencialą, nes jokia paslaptis, kad dievinu dainavimą ir ši veikla man iš tikrųjų teikia labai daug džiaugsmo,“ – pasakoja Liepa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip pat išgirsite, kodėl atlikėja nusprendė mesti medicinos studijas ir kaip jai likimas vis tiek neleido nutolti nuo šios srities, kai sulaukė siūlymo vesti televizijos laidą. Su kokiais iššūkiais Liepai teko tada susidurti? Kodėl etapas, kai ją lygino su prieš tai dirbusia vedėja tapo vienu sunkiausių? 

„Aš visada esu pasiruošusi priimti adekvačią ir konstruktyvią kritiką, tiesiogiai susijusią su mano darbu, bet kai žmonės pradeda kabinėtis prie išvaizdos, figūros ar balso – tikrai nesmagu. Dabar esu užsiauginusi storą odą – tikrai nebesu tokia jautri, tačiau žinau, kad nesąmoningi komentarai gali užgauti mano artimuosius. Ir jau tikrai netylėsiu kamputyje, jeigu kas nors dėl mano veiklos bandys užkabinti šeimos narius – visada juos ginsiu,“ – tikina Liepa.

„Pasikalbėkim“ – tai tv3.lt rubrika, kurioje žinomi ir įdomūs Lietuvos žmonės dalinasi savo kasdienybės akimirkomis. Dėl ko jie liūdi, džiaugiasi ir ką naujo atranda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų