REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Noah ir Miley Cyrus (tv3.lt fotomontažas)

Kai kurie atiduotų viską, kad galėtų gyventi garsenybių šeimoje, vis dėlto dažnas nė nesusimąsto, kad su tuo ateina ir ne patys maloniausi išgyvenimai.

7

Kai kurie atiduotų viską, kad galėtų gyventi garsenybių šeimoje, vis dėlto dažnas nė nesusimąsto, kad su tuo ateina ir ne patys maloniausi išgyvenimai.

REKLAMA

Neseniai apie tai prabilo garsiosios dainininkės Miley Cyrus sesuo Noah, kuri buvo atvira – gyvenimas tokios garsios sesers šešėlyje kartais darydavosi tiesiog nepakeliamas.

Karantino metu itin išpopuliarėjusių tiesioginių „Instagram“ transliacijų metu Noah atvėrė širdį ir savo gerbėjams papasakojo tai, ko dar nėra sakiusi. Negana to, pasirodo, kad jos naujausia daina „Young and Sad“ („Jauna ir liūdna“, – liet.) pasirodo ir buvo apie garsią seserį.

„Kadangi gimiau tokioje šeimoje, visi labai sunkiai priėmė tai, jog man buvo sunku būti jaunesne Miley seserimi. Tačiau dėl to, ką žmonės apie mane kalbėjo internete, aš visuomet jaučiausi taip, tarsi niekam nerūpėčiau“, – beverkdama sakė Noah.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai buvo tiesiog nepakeliama. Todėl parašiau, kad „Mano sesuo lyg saulės spindulys,/ nešantis gerą šviesą visur, kur eina,/ o aš buvau gimusi po lietingais debesimis,/ kurie užpūsdavo liepsnas,/ palaimintas po jos šešėliais“. Man visi tai sakydavo, jog kad ir kas nutiktų, aš vis tiek būsiu jos šešėlyje“, – liejo širdį Naoh.

REKLAMA

„Tai buvo kai kas, ką aš girdėjau visą savo gyvenimą, kiekvieną dieną. Tai buvo todėl, kad aš kažkur nebuvau ir neatrodžiau pakankamai gera. Kaip sakiau anksčiau, atrodo, kad kartais aš net kvėpuoju neteisingai“, – toliau kalbėjo dainininkė.

Vis dėlto N. Cyrus pridėjo, kad tai vienintelis kartas, kai ji kalba apie šią dainą. „Jūs esate jauni, žinokite, koks yra internetas. Jis man buvo ganėtinai žiaurus, todėl ši daina yra pakankamai stipri, kad būtų įmanoma viską įveikti“, – savo „Instagram“ gerbėjams pasakojo N. Cyrus.

Išgirsti dainą galite apačioje:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų