REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena žymiausių TV3 laidų vedėjų Renata Šakalytė-Jakovleva kelią televizijoje pradėjo daugiau nei prieš dešimtmetį. Žiūrovų širdis pavergusi moteris namuose yra ne ką mažiau mylima žmona ir mama, kuri savo šeimą lepina gardžiais patiekalais.

Viena žymiausių TV3 laidų vedėjų Renata Šakalytė-Jakovleva kelią televizijoje pradėjo daugiau nei prieš dešimtmetį. Žiūrovų širdis pavergusi moteris namuose yra ne ką mažiau mylima žmona ir mama, kuri savo šeimą lepina gardžiais patiekalais.

REKLAMA

Šeštadienį R. Šakalytė-Jakovleva viešėjo kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“, kur moteris ne tik papasakojo apie savo šeimą, bet taip pat ir išrinko skaniausią pagamintą patiekalą.

Televizijoje – daugiau nei dešimt metų

Vienam iš laidos vedėjui Dilanui paklausus, kaip gi prasidėjo R. Šakalytės-Jakovlevos kelias televizijos ekranuose, moteris patikina, kad ji karjerą pradėjo tikrai ne per pažintis, o visko pasiekė nuoširdžiu savo darbu:

„Televizijoje mano karjera prasidėjo prieš dvylika metų. Buvau dar labai jauna, kai atėjau dirbti į žinias, buvau naujienų reporterė ir skaitydavau vakaro žinias. Laimėjau konkursą, tikrai nepatekau per pažintis ar lovą, visko pasiekiau pati. Buvo atrankos konkursas, aš jį laimėjau ir likau darbuotis“, – šypteli moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl savo profesionalumo, empatijos ir nuoširdumo R. Šakalytė-Jakovleva netruko suburti didelį gerbėjų būrį. Visgi pagrindiniai moters fanų klubo nariai yra mylimas vyras Viktoras bei dvi nuostabios kiekvieną dieną nuotykiu paverčiančios dukros Elzė ir Sofija.

REKLAMA

Būti tobula mama nesistengia

Tiesa, mergytės jau yra įpratusios matyti mamą su tėčiu televizijos ekranuose, todėl joms tai didelės nuostabos tikrai nekelia.

„Kartais pasako, kad „O, Mama, žiūrėk, tave ten rodo“, pagiria suknelę ar kaip aš atrodau. O kai tėtis veda žinias, kartais jos iš viso nereaguoja, dažniausiai prašo, kad įjungčiau filmukus, nes tėtį mato ir namie. Labai įprasta joms tai yra“, – šypteli laidų vedėja.

Bėgant metams, televizijoje keitėsi ir R. Šakalytės-Jakovlevos veiklos. Dabar moteris žinių nebeveda, tačiau veda pokalbių laidą, kuria internetines laidas tv3.lt portale. Veiklos moteriai tikrai netrūksta.

REKLAMA
REKLAMA

Išsijungus ryškioms kamerų šviesoms, R.Šakalytės-Jakovlevos namuose kiekvieną dieną laukia dvi jos dukros. Laidos vedėjai Ilonai pasiteiravus, ar ši yra griežta mama, R. Šakalytė-Jakovleva patikina, kad ji savo dukroms stengiasi būti gera draugė:

„Nesistengiu būti tobula mama, nes tokių nėra. Stengiuosi būti gera drauge, gal kartais esu griežta, bet sakyčiau, kad teisinga. Visgi ribas brėžti yra būtina ir vaikams patiems tos ribos yra naudingos. Jie tada jaučiasi saugesni ir supranta, kad ne viską šiame gyvenime gausi, spragtelėjus pirštu. Kartais reikia pasistengti, ko nors siekiant“, – priduria ji.

Nepamirštama kelionė po Kiniją

Savaitgalį laidoje „Virtuvės istorijos“ viešėjusiai R. Šakalytei-Jakovlevai teko ir atsakingas sprendimas. Laidų vedėja turėjo įvertinti, kuris iš vedėjų patiekalas moteriai paliko didesnį įspūdį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Abu šefai šįkart nusprendė gaminti iš Iberico kiaulienos – Dilanas ruošė kiaulieną pagal receptą, atsivežtą iš savo gimtųjų kraštų, o Ilona sėkmę bandė išplėšti pikantiškais „Armadilo kiaušiniais“. Laidos vedėjui Dilanui pasiteiravus, ar žaviai laidų vedėjai teko anksčiau lankytis Azijoje, R. Šakalytė-Jakovleva patikino, kad prisiminimai iš tokios kelionės vis dar yra jos širdyje:

„Buvau Kinijoje, joje teko apsilankyti dar iki visų šių baisių įvykių. Mes keliavome po Kiniją dvi savaites, šalį pažinau įvairiai, lankėmės skirtingose miestuose ir vietovėse. Džiaugiuosi, kad šią šalį pavyko pažinti ne prabėgomis, o pakeliauti, susipažinti su įvairiais žmonėmis“, – pasakoja moteris.

Taigi, ką pasirinko R. Šakalytė-Jakovleva: Dilano kiaulieną, ruoštą pagal atsivežtą receptą iš savo gimtųjų kraštų ar Ilonos pagamintus pikantiškuosius „Armadilo kiaušinius“? Sužinoti galite šioje laidoje:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų