REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žvaigždės rodo, kad sekmadienis Zodiako ženklams atnešti tikrą išbandymų gausą, todėl daugeliui reikės pasistengti neprarasti savitvardos.

Žvaigždės rodo, kad sekmadienis Zodiako ženklams atnešti tikrą išbandymų gausą, todėl daugeliui reikės pasistengti neprarasti savitvardos.

REKLAMA

Avinas

Vargu ar pavyks reikalus sutvarkyti taip, kaip norisi. Galite susidurti su vėlavimu, reikalo vilkinimu, gresia netikėti automobilio gedimai. Patartina eiti anksčiau miegoti.

Tauras

Nepalanki, nuostolinga diena, kai gali nutikti kas tik nori. Būkite atidūs ir atsargūs, saugokite savo ramybę, turtą. Taupykite jėgas, laiką, pinigus, saugokite gerus santykius su mylimu asmeniu.

Dvyniai

Pradedate blaiviau vertinti susidariusią situaciją, tačiau šis laikas nėra palankus rimtiems sprendimams. Pirma į galvą šovusi spontaniška mintis bus apgaulinga, kaip ir pirmas įspūdis.

Vėžys

Nenumatytų kliūčių diena. Vis dėlto nesutrikite, nepraraskite pasitikėjimo savimi. Dirbkite savo kasdienius darbus, pernelyg negalvodami apie rezultatus, vertinimus – tai padės likti ramiems.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien gali iškilti netikėtų pavojų, gali suirti planai, galite patirti net išdavystę. Tad nenuliūskite, jei kas nors nepavyks, ir pernelyg neplanuokite savo veiksmų.

REKLAMA

Mergelė

Jei šiandien dirbate, gali tekti patirti ir nepelnytų nuoskaudų darbe ar susidurti su savo vaikų nedėkingumu, nesąžiningumu. Kita vertus, neskubėkite tikėti viskuo, ką negero išgirsite apie savo atžalas ar mylimą žmogų.

Svarstyklės

Nors mėginsite optimistiškai reaguoti į vis labiau užgriūvantį rūpesčių kiekį namuose, į nesusipratimus, netikėtai galite prarasti kantrybę ir išsilieti, susipykti su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu, net savo vaikais.

Skorpionas

Jūsų ambicijoms gali būti suduotas smūgis. Neverta imtis sudėtingų, atsakingų darbų, bendrauti su jums nemaloniais asmenimis, aiškintis santykius su tais, kuriuos mylite, su antrąja puse.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Mažiau dirbkite, daugiau ilsėkitės. Nenorėkite visko suprasti: galite susidurti su keistu, nelogišku jums pažįstamų žmonių elgesiu.

Ožiaragis

Kol kas gali tekti atsisakyti veiklos planų, paisyti partnerių pateiktų sąlygų. Šiuo metu delsti, taikytis prie kitų bus palankiau, nei veltis į atvirą kovą.

Vandenis

Ne viskas vyks taip greitai, kaip jums norėtųsi. Diena žada rūpesčius avantiūristams. Būkite atidesni savo porai.

Žuvys

Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atsargesni su darbo instrumentais, buitiniais elektros prietaisais. Netinkamas laikas kelionei, jei savaime teks ją atidėti, tai bus tik į naudą.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų