REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Koronavirusas šeštadienį nustatytas antram „Rimi“ gamybos padalinio darbuotojui, praneša prekybos centras.

Koronavirusas šeštadienį nustatytas antram „Rimi“ gamybos padalinio darbuotojui, praneša prekybos centras.

REKLAMA

„Kaip ir vakar teigiamą koronaviruso testą gavęs, antrasis darbe nesilankė nuo praėjusio penktadienio, gegužės 8 d. Darbuotojas įvardino vieną artimą kontaktą. 

Iki šiandien iš viso nustatyta penkiolika artimų kontaktų, su kuriais bendravo vakar teigiamą COVID testą gavęs „Rimi“ gamybos padalinio darbuotojas. Papildomai aštuoni darbuotojai saviizoliavosi savo noru. „Rimi“ vadovai palaiko nuolatinį kontaktą su susirgusiais ir saviizoliacijoje esančiais darbuotojais, taip pat bendradarbiauja su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru“, – pranešė „Rimi“ viešųjų ryšių vadovė Renata Keršienė.

Jos teigimu, „Rimi“ gamybos patalpos, kuriose dirbo abu susirgę darbuotojai, buvo uždarytos ir pilnai dezinfekuotos penktadienį. Naktį iš penktadienio į šeštadienį pilnai dezinfekuotas ten pat, Žirmūnuose, veikiantis „Rimi“ prekybos centras. 

Portalas tv3.lt primena, kad penktadienį, ryte gavus tyrimo rezultatus, koranavirusas patvirtintas vienam iš sostinėje, Žirmūnuose, esančioje „Rimi“ veikiančios centrinės virtuvės darbuotojui. Jis jokių infekcijos simptomų nejautė nei prieš tyrimą, nei jaučia dabar – testą pridavė, pasinaudojant Sveikatos apsaugos ministerijos suteikta galimybe pasitikrinti prekybos centrų darbuotojams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų