REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šis gegužės šeštadienis daliai Zodiako ženklų, panašu, bus įtemptas. Astrologai įspėja nesivelti į avantiūras, nieko nežadėti, o kai kam gali net tekti atsisveikinti su senomis svajonėmis.

Šis gegužės šeštadienis daliai Zodiako ženklų, panašu, bus įtemptas. Astrologai įspėja nesivelti į avantiūras, nieko nežadėti, o kai kam gali net tekti atsisveikinti su senomis svajonėmis.

REKLAMA

Gegužės 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nepervertinkite savo galimybių nei tvarkydami reikalus, nei aiškindamiesi santykius su mylimu žmogumi. Venkite atsakingų darbų Būkite atidesni kasdieniniuose darbuose, taip pat kelyje.

Tauras

Šios dienos norai apgaulingi, todėl nesinerkite iš kailio ko nors siekdami: vargu ar suprasite, ko jums iš tiesų reikia ir kaip tai laimėti. Situacija, gaunami pasiūlymai gali pasirodyti geresni, nei yra iš tiesų.

Dvyniai

Gali tekti susitaikyti su neišvengiamybe ar net atsisakyti senos svajonės. Aplinkiniai nebus objektyvūs, tačiau ginčytis, įrodinėti savo teisumo šiandien nederėtų (vėliau viskas stos į savo vietas, o kol kas patylėkite).

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, bendraudami su svetimais žmonėmis tarnybos reikalais. Pasisaugokite, kad nebūtumėte prieš savo valią neįsivelti į kompromituojančius reikalus.

REKLAMA

Liūtas

Teks pasijaudinti. Tai bus įtemptas laikas, kai jautiesi taip, tarsi visiems būtum skolingas, prasikaltęs, bet nereikėtų išsigąsti griežtų klientų reikalavimų, tai akimirkos nuotaika.

Mergelė

Nenorėkite geriau, dėl to nieko nekeiskite, nes šios dienos permainos gali viską sužlugdyti. Būkite pasiruošę nemalonioms staigmenoms, tikėtinai išdavystei. Nesiaiškinkite teisybės, niekam nieko neįrodinėkite.

Svarstyklės

Svarbiausiai, kad nesiimtumėte nieko svarbaus ir nepasiduotumėte liūdnesnėms mintims. Dėl nuovargio ar netikusios nuotaikos galite padaryti lemtingų klaidų dirbdami ar bendraudami su mylimu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nesielkite karštakošiškai, nereaguokite į provokacijas, šitai gali sunaikinti visus laimėjimus, užkirsti kelią ateičiai. Tai bus sunki diena, teks pasikliaukite vien savo jėgomis.

Šaulys

Šiandien pavojinga tikėti sėkme ar kieno nors gerais norais. Veikloje gali atsirasti naujų keblumų ir, ko gero, jie bus susiję su partneriais. Nepirkite vertingų daiktų.

Ožiaragis

Įsidėmėkite dalykus, kurie šaus į galvą ar kuriuos išgirsite vakare: ateityje tai gali praversti, tiesa, kitaip, nei dabar pasirodys. Net jei nieko blogo nejausite, vis vien nerizikuokite. Galimi rūpesčiai dėl šeimos, giminaičių.

Vandenis

Nieko neprarasite, jei atidėsite visus reikalus, keliones ir leisite sau ramiai pailsėti. Saugokite turtą ir sveikatą. Elkitės ramiai, nieko nekeiskite, ir ši diena praeis be nuotykių.

Žuvys

Nepersistenkite, nesivelkite į jokias avantiūras, niekam nieko nežadėkite. Mokėkite atskirti provokacijas. Stebėkite aplinkos ženklus, žmonių elgesį, įsiklausykite į mylimo asmens, savo vaikų kalbas.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų