REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Nelly Uvarova (tv3.lt fotomontažas)

Populiarus rusų serialas „Bjaurusis ančiukas“ paliko žymę daugelio atmintyje, o aktoriai tapo ryškiausiomis žvaigždėmis. 

7

Populiarus rusų serialas „Bjaurusis ančiukas“ paliko žymę daugelio atmintyje, o aktoriai tapo ryškiausiomis žvaigždėmis. 

REKLAMA

Tiesa, pasirodo, kad praėjus 15 metų, kai kurių iš jų žvaigždės užgeso. Vis dėlto tik nedaugelis būtų pagalvojęs, kad tai nutiks pagrindinį Jakaterinos Puškariovos vaidmenį sukūrusiai aktorei Nelly Uvarovai.

Pasirodo, kad jau kurį laiką žinoma aktorė yra nekviečiama niekur vaidinti, mat filmavimo aikštelėje dirbantys profesionalai ją laiko „nepatogia aktore“. Daugelis kaltina jos perdėtą išrankumą.

Tiesa, pati aktorė tikina, kad iš tiesų ji paprasčiausiai yra stipraus charakterio, kuris jai ir padėjo pasiekti tokių aukštumų Maskvoje. Būdama vos 14 metų ji ėmė vaidinti ir šitaip finansiškai padėjo netgi savo tėvams. 

Vis dėlto daugumai Rusijos režisierių šiuo metu ji atrodo pernelyg reikli. Rusų žiniasklaidai ji pasakojo, jog neseniai dalyvavo vieno serialo filmavime, tačiau netrukus suprato, jog jos veikėjas – nė kiek nesivysto. Dėl šios priežasties ji nusprendė režisieriaus paprašyti, kad būtų išbrauktos net 4 serijos, o netukus po to šį darbą ji paprasčiausiai nutraukė.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad seriale „Bjaurusis ančiukas“ Nelly vaidino pagrindinę heroję Jakateriną Puškariovą. Nors ji vaidino neturtingą, neišvaizdžią sekretore dirbusią merginą, tačiau išties buvo labai nuoširdi ir protinga.

Įsimylėjusi savo šefą Andrejų Ždanovą (aktorius Grigoryi Antipenko), ji netrukus priversta juo nusivilti, mat paaiškėja, kad ja buvo pasinaudota nešvariame verslo žaidime. Kaip tik šiuo metu siužetas pažeria dar daugiau intrigų ir bjaurusis ančiukas-Katia virsta „gražuole gulbe“!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų