REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NBA krepšininkai vienijasi dėl sezono pratęsimo

NBA superžvaigždės susivienijo, jog būtų pratęstas kovo mėnesį dėl COVID-19 viruso sustabdytas lygos sezonas.

NBA superžvaigždės susivienijo, jog būtų pratęstas kovo mėnesį dėl COVID-19 viruso sustabdytas lygos sezonas.

REKLAMA

Chrisas Paulas, kuris yra NBA žaidėjų asociacijos prezidentas, surengė grupės skambutį su LeBronu Jamesu, Anthony Davisu, Kevinu Durantu, Gianniu Antetokounmpo, Kawhi Leonardo, Stephenu Curry, Damianu Lillardu ir Russellu Westbrooku.

Šios NBA žvaigždės sutinka, jog būtų tęsiamos rungtynės su visomis saugumo priemonėmis, kai tik NBA tam turės galimybių.

Taip pat yra formuojama grupė, kuri svarstys sugrįžimo į aikštę strategiją. Šioje grupėje turėtų būti Ch.Paulas, R.Westbrookas, Jaysonas Tatumas, Kyle‘as Lowry ir Dwightas Powellas.

Antradienį NBA žaidėjų asociacija pradėjo krepšininkų apklausą, kurioje apklaus apie 400 žaidėjų ir sieks sužinoti, ar dauguma pasisako už sezono pratęsimą. Tačiau žaidėjų asociacija jau išsiuntė pranešimus krepšininkų agentams, kad tiek asociacija, tiek NBA nori pratęsti sezoną.

REKLAMA
REKLAMA

ESPN apžvalgininkas Adrianas Wojnarowski taip pat skelbė, kad po antradienį surengtos bendros NBA klubų vadovų ir lygos komisaro Adamo Silverio vaizdo konferencijos, jaučiamas didesnis optimizmas  ir pasistūmėjimas dėl galimo 2019–2020 m. sezono atnaujinimo jau greitu metu.

REKLAMA

Vaizdo konferencijos metu iškelti klausimai dėl lygos formato ir kaip užtikrinti žaidėjų tinkamą sveikatos priežiūrą. Konkretesnės detalės nėra atskleidžiamos, tačiau, anot pranešimų, NBA sezono pratęsimą galima vertinti kaip labai realų variantą.

Skelbiama, jog lygos likimas paaiškės per artimiausias 2 – 4 savaites.

  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų