REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, kas jūsų laukia šią savaitę, perskaitę išsamią prognozę, skirtą jūsų Zodiako ženklui.

Sužinokite, kas jūsų laukia šią savaitę, perskaitę išsamią prognozę, skirtą jūsų Zodiako ženklui.

REKLAMA

AVINAS. Saulė byloja, kad svarbiausia jūsų užduotis – rasti būdų, kaip pasigerinti finansinę padėtį. Nenuostabu, kad dabar galite tapti šiek tiek praktiškesni ir racionalesni, bet kokie projektai pirmiausia domins tuo, kokią naudą jums gali suteikti. Ko gero, kai kurie iš šio ženklo atstovų turės pagalvoti apie galimybę ieškoti papildomų pajamų – ką galite padaryti? Palankus metas investicijoms į nekilnojamąjį turtą, antikvarinius daiktus ar meno objektus.

JAUTIS. Saulė suteiks energijos, reikalingos tam, kad jokiomis aplinkybėmis neprarastumėte drąsos ir optimizmo. Daug padėsite kitiems, nes jusite, kad dabar galite susidoroti su bet kokia užduotimi. Kokio darbo besiimtumėte, net ir įprasčiausio bei neįdomiausio, savo pastangomis galėsite žymiai sustiprinti socialinę ar materialinę padėtį. Žmonės aplink jus bus sužavėti, nes dabar tiesiog spindėsite didybe ir dosnumu, o patys būsite laimingi,atsidūrę dėmesio centre.

DVYNIAI. Kai Rahu jūsų ženkle, venkite bet kokių nesąžiningų veiksmų, nes reputacija gali būti beviltiškai sugadinta. Netrukus jūsų gyvenime gali įvykti rimtų pokyčių, tačiau iki šiol jiems neatėjo laikas. Nereikėtų panikuoti ar bandyti kaip nors pagreitinti artėjančių įvykių– tiesiog dirbkite toliau, sąžiningai vykdykite savo pareigas, nepersitempkite ir nemėginkite daryti visko vienu metu. Jei turite skolų, būtų puiku šį mėnesį jas anuliuoti.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Efektyviausias bus bendras darbas. Pabandykite išsiugdyti tokį bendravimo su kolegomis ar pavaldiniais būdą, kad nespaustumėte jų autoritetu, o, priešingai, stimuliuotumėte savo pavyzdžiu. Sukurkite komandą, kurioje galėtumėte tapti lyderiu ir organizatoriumi. Būkite draugiški, nešališki priimant sprendimus, pagal galimybes dalyvaukite viešajame gyvenime. Pritraukite rėmėjų savo verslui, kurkite planus ir skatinkite naujas idėjas.

REKLAMA

LIŪTAS. Saulė veiks profesinės sėkmės ir karjeros sritį, tad teks daug jėgų ir dėmesio skirti darbui. Vadovybė jus stebėjo ilgą laiką, o dabar norės žinoti, ar atlyginimo negaunate veltui. Gali tekti išgyventi keletą nemalonių akimirkų, tačiau tinkamai pasirodžius, jos galiausiai taps naudingomis. Jei bus siūloma dalyvauti tęstinio mokymo kursuose – neatsisakykite. Tai bus dar vienas žingsnis sėkmingos karjeros link. Jei reikia, ginkite savo poziciją teisinga, bet griežta forma.

MERGELĖ. Saulės veikiami, turėsite didelį norą įgyvendinti visas svajones. Tačiau profesinėje srityje situacija gali būti ne pati geriausia, nes, pažeisdami bet kokį pavaldumą, imsite kibti prie valdžios. Vienas iš kolegų gali pasiūlyti abejotiną schemą, žadėdamas, kad ji duos daug naudos. Jei sutiksite su tuo, laukia dideli nemalonumai. Geriausia, jei šį mėnesį tiesiog laikysitės savo pareigybių aprašo ir nepažeisite galiojančių normų.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Saulės įtakoje, nepaisant galimų problemų, būsite reikšmingo emocinio pakilimo būsenoje – tai padės pagerinti situaciją visose srityse. Galbūt sutiksite žmogų, kuris jus tikrai mylės, o tai padės atsiskleisti kūrybiniams sugebėjimams. Žinosite, kaip elgtis bet kokioje ekstremalioje situacijoje, prisiimsite atsakomybę. Palankus laikas finansinėms operacijoms, ypač – susijusioms su jungtiniu kapitalu. Įsitraukę į kitų žmonių finansus, galite gauti didelių pajamų.

SKORPIONAS. Marsui veikiant, galimas nerimas dėl dalykų, kurių negalite valdyti. Kad pasisektų, turite pasirinkti vieną tikslą ir susitelkti tik į jį. Bus svarbu, kiek galite paveikti kitus, ar sugebate organizuoti darbą ir įtikinti bendradarbiauti. Tinkamas laikotarpis verslui pradėti, investuoti. Gali pasikeisti požiūris į sutuoktinį. Tačiau tai jis turės galvoti, kaip jo gyvenimas pasikeitė dėl šios santuokos, pasitelkiant išimtinai sveiko egoizmo požiūrį,ir duoti jums atsakymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Ketu jūsų ženkle, tad nereikia tikėtis sėkmės: gausite būtent tiek, kiek sugebate uždirbti. Raktas į jūsų pergales bus atkaklumas ir ryžtas. Gali tekti žymiai daugiau atsakomybės, todėl neturėsite daug laiko galvoti. Tinkamas laikas padėti gerą pagrindą tolesnei profesinei gerovei ir pelnyti kolegų pagarbą. Svarbi sritis, kuriai dabar gali prireikti jūsų dėmesio, yra sveikata. Nebūtinai jūsų – gali tekti jaudintis dėl šeimos nario ar net dėl augintinio sveikatos.

OŽIARAGIS. Saulės kelias byloja, kad jus dabar užvaldys optimizmas, o tai reiškia, kad atėjo laikas parodyti geriausias savo puses. Kurį laiką galite pamiršti problemas darbe – leiskite sau atsipalaiduoti ir linksmintis, juolab, kad tam gali būti daug priežasčių ir galimybių. Būsite stebėtinai romantiški ir švelnūs, sieksite meilės.Vieniems galimi trumpalaikiai malonūs meilės nuotykiai, kiti gali siekti ir rimtesnių santykių.

REKLAMA

VANDENIS. Galingą Saturno energiją nukreipkite į namuose ar šeimoje susikaupusių problemų sprendimą. Artimiesiems jau seniai reikėjo jūsų dėmesio, tad jie galės visapusiškai įvertinti gautą palaikymą ir rūpestį. Greičiausiai jūsų kasdienio bendravimo ratas šiek tiek susiaurės ir apsiribos šeimos nariais. Tai nereiškia, kad turėtumėte palikti darbą – tiesiog pagrindiniai įvykiai, vienaip ar kitaip, vyks namuose,tarp keturių sienų,ar bent netoliese.

ŽUVYS. Dėl Jupiterio padėties, įprasta rutina – darbas, namai, darbas –taps našta, todėl visais būdais stengsitės iš jos išsisukti, dažnai imdamiesi kelių darbų vienu metu. Tikėtina, kad sutiksite įvairių žmonių, tad padidės ir kontaktų skaičius. Keletas naujų pažinčių bus naudingos. Jei reikia, metas pradėti ieškoti naujo darbo. Galite pagalvoti ir apie artėjančias atostogas. Norintieji rimtai studijuoti, gali drąsiai teikti prašymus – planetos tampalankios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų