REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį kartu su jumis dalijamės astrologo Naglio Šulijos prognozėmis naujai savaitei. Sužinokite, kas jūsų laukia.

Kaip ir kiekvieną sekmadienį kartu su jumis dalijamės astrologo Naglio Šulijos prognozėmis naujai savaitei. Sužinokite, kas jūsų laukia.

REKLAMA

Avinas. Pasikeis vidinė būsena – kur nors veržtis norėsis mažiau, o gyvenimo malonumais pasimėgauti būsite linkę dažniau. Visgi piniginiai, turtiniai reikalai tikrai neliks pamiršti, čia galima tikėtis tam tikros naudos. Ir būtinai reikės aptarti reikalus ir visas įdomias aplinkybes aptarti su draugais.

Jautis. Būsite energingi, veiklūs, kūrybiški ir puikiai sutarsite su svarbiais, reikalingais, aukštesnę padėtį užimančiais asmenimis. Taip pat rūpės ir piniginiai reikalai – čia viskas vyks greitai, be didesnių kliūčių, todėl ir naudos ilgai laukti nereikės. Į malonią veiklą sieks įtraukti artimi draugai.

Dvyniai. Bus lengva būti savimi: būsite energingi, veiklūs, daug bendraujantys visokiausiomis temomis, greitai tvarkantys visus reikalus iš karto (kurių dabar kaip tyčia gali būti vis daugiau). Žodžiu suksitės kaip vijurkas ir dar skleisite tą nepakartojamą asmeninį žavesį, kuris jus jau kuris laikas lydi.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Gali būti, kad dienos slinks ramiai, be didesnės įtampos, mat ir darbe, ir namie veiklos bus ne per daugiausia, tačiau bus gerų progų pagalvoti apie ateities planus ir galbūt net kai ko imtis tiesiog dabar. Taip pat dabar gali paaiškėti kaip reikėtų elgtis būsimų kelionių atžvilgiu.

REKLAMA

Liūtas. Darbe darbų stigti neturėtų, tačiau vyraus įprasti, profesionalumo o ne kūrybos reikalaujantys darbai. Be to, produktyviausias laikas eina į pabaigą, todėl jei reikia – verta paskubėti. Įdomios, kartu ir smagios veiklos gali pasiūlyti artimi draugai, maža to, ji gali būti net ir naudinga.

Mergelė. Darbe, profesijos srityje gali daugėti darbų, visokios veiklos. Suktis reikės greitai, susitikimai ir sprendimai seks vienas kitą, tačiau labai tikėtina, kad dabar dirbsite ateičiai, tai yra tikėtina nauda ateis kada nors vėliau. Tikėtina, kad mieloji antroji pusė irgi taps labai veikli, teks prie to kažkaip prisitaikyti.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Nedidelių, tačiau gana svarbių darbų, reikalų, įsipareigojimų gali būti nemažai ir jums reikės daug nemurmant imtis visko iš eilės. Tačiau ir didesnių kliūčių neturėtų būti, tad su viskuo susitvarkysite. Palankus metas rūpintis naminiais gyvūnais. Galimos palankios su kelionėmis susijusios žinios.

Skorpionas. Atrodo, niekur skubėti nereikės – darbe vyraus įprasti darbai, o namie – įprasta tvarka, į kurią niekas kėsintis neketina. Palankus metas dalykiniams susitarimams, jeigu reikia – ir juridiniams reikalams. Taip pat prasideda laikas, kai vis labiau patiks sportinio tipo pramogos, visokie judrieji žaidimai.

Šaulys. Nedidelių darbų, reikalų tvarkymo gali būti nemažai, bet dabar ir kitų žmonių pagalbą bus nesunku pasitelkti, todėl galima manyti, kad nuveikti pavyks nemažai. Taip pat dabar labai nudžiuginti santykiai, ryšiai su svarbiais jums žmonėmis – juos puoselėti metas labai palankus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Būsite judrūs, patiks judėti greitai – tai labai gera žinia, mat nedidelių darbų, pareigų, visokių neatidėliotinų reikalų gali būti nemažai ir reikės imtis visko neatidėliojant. Bet neliks pamiršta ir gražioji gyvenimo pusė – būsite žavūs, kūrybiški, o progų smagiai pasilinksminti irgi bus nemažai.

Vandenis. Tikėtina, kad nemažai laiko, dėmesio ir pastangų sulauks namai, šeimos reikalai. Geras metas rūpintis nekilnojamuoju turtu. Taip pat dabar gali rastis vis daugiau progų smagiai pasilinksminti, nuveikti kažką įdomaus, o dar labiau išaugęs kūrybiškumas labai džiugins esančius šalia.

Žuvys. Dabar būsite vis veiklesni ir vis ryžtingesni, pojūtį, kad kažkur neša gyvenimo tėkmė pakeis faktas, kad patys galite irtis kur norite ir kaip norite. Prasideda ir labai geras metas judėti, sportuoti. Su nauju įkvėpimu kibsite į namų, šeimos ar būsto reikalus, jaukumo ir tvarkos čia bus dar daugiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų