REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mama, kuri paprašė septynerių metų sūnaus nupiešti jai gražų paveikslėlį, liko sutrikusi po to, kai pamatė, kas nugulė popieriaus lape.

Mama, kuri paprašė septynerių metų sūnaus nupiešti jai gražų paveikslėlį, liko sutrikusi po to, kai pamatė, kas nugulė popieriaus lape.

REKLAMA

Katie Paton-Hall iš Jungtinės karalystė bandė išlaikyti savo septynmetį sūnų Jokūbą užimtą karantino metu, todėl davė jam drobę ir dažus.

Tačiau ji nesitikėjo, kad jis jai parodys baisiausio klouno piešinį.

Kalbėdama apie sūnaus kūrinį, Katie sakė: „Akivaizdu, kad jis nežiūrėjo nei „Jis“ , nei nieko panašaus, tačiau atrodo, kad baisusis klounas šiais laikais yra toks populiarus kaip Barbė!

Jis taip pat dabar labai mėgsta vaikų žaidimus, tokius kaip „Roblox“ ir „MineCraft“ – todėl jis gali tiek daug įsivaizduoti“.

Moteris, kuri taip pat augina ir devynerių metų Luką, apibūdino savo jauniausią sūnų Jokūbą kaip „žvalų berniuką“, kuris visada būna pilnas noro kažką veikti.

REKLAMA
REKLAMA

Ji tęsė: „Jam visuomet patiko tapyba ir piešimas, jis dažnai žiūrėjo „YouTube“ vaizdo įrašus, kuriuose žmonės piešia. Vieną popietę jam buvo taip nuobodu, kad aš jam atidaviau vieną iš savo drobių ir paprašiau, kad jis man nupieštų gražų paveikslą.

REKLAMA

Padariusi namų ruošos darbus grįžau į valgomąjį ir pamačiau, ką jis piešia. Man tai pasirodė linksma. Aš buvau sužavėta tuo ir norėjau pasidalinti jo meno kūriniu."

Nepaisant to, kad iš pradžių buvo šokiruota dėl Jokūbo pasirinkto piešinio, Katie teigė, kad vėliau pradėjo juoktis ir galvoti, kad Jokūbas yra „tipiškas berniukas!“

Ji taip pat juokavo, kad džiaugiasi, jog nebijo klounų. Mama pridūrė: „Aš manau, kad jis gana užmaršiai reagavo į mano sąžiningą reakciją. Jam norėjosi piešti tik tai, kas įėjo į galvą. Aš jam pasakiau, kad tai puiku".

Katie visa tai pasirodė taip linksma, kad nusprendė pasidalyti piešinio nuotrauka „Facebook“. Ji parašė: „Aš paprašiau savo septynmečio nutapyti man gražų paveikslą, palikau jį prie tuščios drobės, o tada grįžau prie šito!“ Jos nuostabai, įrašas greitai paplito ir sulaukė daugiau nei 11 000 reakcijų ir tūkstančių komentarų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų